Rod Stewart.
Volledig scherm
Rod Stewart. © ANP Kippa

Queen riddert Rod Stewart tot 'Sir'

Rod Stewart mag voortaan 'Sir' voor zijn naam zetten. Koningin Elizabeth verleent de Schotse rocker de ridderorde voor zijn bijdragen aan de muziek en inzet voor goede doelen.

  1. Hugh Grant piekert vaak over ouder worden: “Mijn nachtkastje begint meer en meer onder het gewicht van mijn pillen te lijden”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hugh Grant piekert vaak over ouder worden: “Mijn nachtkast­je begint meer en meer onder het gewicht van mijn pillen te lijden”

    Hugh Grant is net zestig geworden en in de fleur van zijn leven, maar toch begint zijn naderende pensioengerechtigde leeftijd hem alsmaar meer parten te spelen. Elk potje tennis gaat met de nodige spierpijn gepaard, een kunstheup ligt in het verschiet en zijn nachtkastje begint nu echt wel onder het gewicht van zijn pillen te lijden. Voor romantische komedies is hij naar eigen zeggen “te oud en te lelijk”, al is dat laatste nog het minste van zijn zorgen: “Er is helemaal niks sexy aan ouder worden, al vind ik het wél fijn dat ik niet meer die jonge, knappe leading man in Hollywood hoef te zijn. Want nu kan ik eindelijk rollen aannemen die ik wél graag doe.”