John Lydon en zijn vrouw Nora Forster.
Volledig scherm
John Lydon en zijn vrouw Nora Forster.

Punker Johnny Rotten is nu mantelzorger voor echtgenote Nora: “Met een beetje liefde kom je ver”

CelebritiesAls frontman van de Sex Pistols was hij jarenlang het symbool van de punkbeweging, maar Johnny Rotten (64) heeft ook een zachte kant. Zo is de muzikant mantelzorger voor z'n echtgenote Nora (78), die aan Alzheimer lijdt.

3 reacties

 • vanzeir guy

  2 jaar geleden
  Geweldige man, neem dit maar eens als voorbeeld. Ik wens hem veel succes en hoop dat het met zijn echtgenote niet al te erg zal worden. Zelf heb ik bij mij thuis gezien hoe mijn moeder meer dan 30 jaar voor mijn vader heeft gezorgd als er iemand de hemel verdiend dan is mijn mama er zeker bij.
 • Freddie Lamers

  2 jaar geleden
  Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
 • guy claeys

  2 jaar geleden
  Chapeau ! Ik wens hen heel veel geluk toe
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. KIJK. “We kunnen niet ademen! We zijn aan het stikken!”: Harry Styles legt concert in Colombia stil nadat 8 fans flauwvallen
  Play
  Celebrities

  "We kunnen niet ademen! We zijn aan het stikken!": beelden tonen hoe Harry Styles concert stillegt na enorme paniek in publiek

  Popster Harry Styles (28) heeft onverwacht zijn concert in Bogota in Colombia moeten stilleggen. Door de drukte in de eerste rijen aan het podium werd er veel geduwd en zouden zelfs acht fans zijn flauwgevallen. Op videobeelden, die je hierboven kunt bekijken, is te zien hoe Harry meteen probeert in te grijpen en de massa toespreekt: “Ik weet dat het een fantastisch optreden gaat worden, maar eerst moeten we ervoor zorgen dat iedereen veilig is.” De fans kregen uiteindelijk waterflesjes uitgedeeld en het optreden werd opnieuw hervat.
 3. ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”
  Celebrities

  ‘One Tree Hill’-actrices werden ooit gedwongen tot halfnaakte fotoshoot: “Ze dreigden met ontslag”

  Het is geen geheim dat het er niet altijd even koosjer aan toe ging op de set van ‘One Tree Hill’. Enkele actrices hebben zich namelijk al meermaals uitgesproken over het vermeende misbruik achter de schermen van de populaire reeks. Maar nu getuigen Sophia Bush (40) en Hilarie Burton (40) dat ze ook naast de set gedwongen werden tot dingen waar ze niet achter stonden: “We moesten die fotoshoot doen.”