Céline Dion
Volledig scherm
PREMIUM
Céline Dion © AFP

Professioneel een “bitch”, privé geplaagd door tegenslagen: diva Céline Dion is op de sukkel

CelebritiesIk kan niet meer zingen op de manier die ik gewend ben.” Met tranen in de ogen kondigde Céline Dion (54) woensdag aan dat ze opnieuw een hele reeks optredens moet verzetten. Een zeldzame ziekte maakt het haar onmogelijk om op te treden. Het is de zoveelste klap voor de Canadese nachtegaal, die de afgelopen jaren ook al haar moeder, broer én echtgenoot moest afgeven. Al wil dat niet zeggen dat de beruchte diva de touwtjes niet meer in handen heeft. “Wie niet voldoet, mag ophoepelen.”

3 reacties

 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Ook een bitch is maar een mens. Misschien een goede zangeres maar als mens. Ja iedereen moet lijden in het leven.
 • Gunter Verleyen

  2 maanden geleden
  Ze draait al jaren mee aan de top en je haalt die top niet met wat geklungel in de marge, als je bij haar team wil weet je dat er veel verwacht zal worden en het bitch vindt je bij elke top artiest
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Om zelf aan de top te komen maar vooral ook te blijven moet je je omringen door enkel maar topmensen.
 1. Politie geeft update rond verdwijning van Julian Sands in de bergen: “Zondag vingen we gsm-signalen op”
  Celebrities

  Politie geeft update rond verdwij­ning van Julian Sands in de bergen: “Zondag vingen we gsm-signalen op”

  ‘A Room with a View’-acteur Julian Sands (65) is sinds vorige week vrijdag vermist nadat hij de Mount Baldy in de San Gabriel Mountains probeerde te beklimmen. Een populaire, maar gevaarlijke route in Los Angeles. Zijn familie kreeg nu wel een hoopgevende update. Zondag ving de politie namelijk gsm-signalen van Sands op, wat wil zeggen dat hij toen nog onderweg was.
 2. Beyoncé onder vuur na omstreden optreden in Dubai: “Zij is helemaal geen bondgenoot!”
  Celebrities

  Beyoncé onder vuur na omstreden optreden in Dubai: “Zij is helemaal geen bondgenoot!”

  Beyoncé (41) ligt op de sociale media serieus onder vuur. De Amerikaanse zangeres trad afgelopen weekend op bij de opening van het hotel Atlantis The Royal in Dubai, haar eerste solo-optreden in vijf jaar tijd. Maar veel fans waren niet te spreken over de omstandigheden: er kwam veel kritiek op de vergoeding (van ruim 22,2 miljoen euro) die de zangeres kreeg voor het optreden, terwijl de mensenrechten in Dubai stevig onder druk blijven staan. “Beyoncé is helemaal geen bondgenoot van de LGBTQ+-beweging als ze optreedt in Dubai voor geld dat ze niet nodig heeft”, klonk de kritiek onder meer. De zangeres heeft nog niet gereageerd op de kritiek.