Ghislaine Maxwell op archiefbeeld uit 2013.
Volledig scherm
Ghislaine Maxwell op archiefbeeld uit 2013. © AP

Proces tegen Ghislaine Maxwell gaat van start

Het proces tegen Ghislaine Maxwell (59) gaat maandag van start in de rechtbank van New York. Ze wordt ervan verdacht meisjes te hebben geregeld voor zedendelinquent Jeffrey Epstein, haar ex-partner.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Ghislaine Maxwell geeft eerste interview vanuit de gevangenis: “Gestopt met douchen omdat de bewakers mij maar bleven aanstaren”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell geeft eerste interview vanuit de gevangenis: “Gestopt met douchen omdat de bewakers mij maar bleven aanstaren”

  Al zestien maanden verblijft ze in het beruchte Metropolitan Detention Center in New York, maar op zaterdag heeft Ghislaine Maxwell (59) voor het eerst gesproken vanuit haar gevangeniscel. Maxwell deed onder meer haar beklag over de erbarmelijke omstandigheden waarin ze de afgelopen maanden heeft moeten leven. “In al die tijd heb ik nog niet één voedzame maaltijd gehad”, klinkt het onder meer.