Volledig scherm
© Getty Images

Privéchauffeur Jeffrey Epstein spreekt zich uit: “Niemand kon hem raken, hij was onaantastbaar”

CelebritiesDe zaak Jeffrey Epstein blijft de wereld beroeren. Zeker nu er in de nieuwe podcast ‘Epstein: Devil in the Darkness’ heel wat nieuwe informatie aan het licht komt en heel wat getuigen voor het eerst hun ervaringen met de van kindermisbruik verdachte miljardair delen. Onder meer zijn persoonlijke chauffeur, zijn rechterhand op zijn ranch in New Mexico en voormalig adjunct-sheriff John Mark Dougan - die destijds binnenviel bij Epstein - komen aan het woord.

 1. Hugh Grant piekert vaak over ouder worden: “Mijn nachtkastje begint meer en meer onder het gewicht van mijn pillen te lijden”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hugh Grant piekert vaak over ouder worden: “Mijn nachtkast­je begint meer en meer onder het gewicht van mijn pillen te lijden”

  Hugh Grant is net zestig geworden en in de fleur van zijn leven, maar toch begint zijn naderende pensioengerechtigde leeftijd hem alsmaar meer parten te spelen. Elk potje tennis gaat met de nodige spierpijn gepaard, een kunstheup ligt in het verschiet en zijn nachtkastje begint nu echt wel onder het gewicht van zijn pillen te lijden. Voor romantische komedies is hij naar eigen zeggen “te oud en te lelijk”, al is dat laatste nog het minste van zijn zorgen: “Er is helemaal niks sexy aan ouder worden, al vind ik het wél fijn dat ik niet meer die jonge, knappe leading man in Hollywood hoef te zijn. Want nu kan ik eindelijk rollen aannemen die ik wél graag doe.”
 2. Alweer bizarre wending: verdachte Franse handlanger van Epstein plots spoorloos verdwenen
  Celebrities

  Alweer bizarre wending: verdachte Franse handlanger van Epstein plots spoorloos verdwenen

  Franse speurders hebben huiszoekingen verricht in het Parijse luxeappartement van de overleden Amerikaanse miljonair en veroordeelde Jeffrey Epstein. Ook vielen ze binnen bij het Franse modellenbureau van Jean-Luc Brunel, één van zijn handlangers. Dat zei een bron van het parket van Parijs. Maar verdacht genoeg blijkt die goede vriend van de overleden miljardair plots compleet van de aardbodem verdwenen te zijn.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement