Post Malone.
Volledig scherm
Post Malone. © AFP

Post Malone opgenomen in ziekenhuis met “ademhalingsproblemen en stekende pijn”

CelebritiesPost Malone is opgenomen in het ziekenhuis. De 27-jarige rapper heeft last van “stekende pijn” en moeite met ademhalen, deelt hij in een bericht op Instagram. Om die reden is het concert dat hij zaterdagavond in Boston zou geven op het laatste moment afgezegd.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Post Malone maakt lelijke val tijdens optreden en belandt in het ziekenhuis: “Ik heb me flink bezeerd”
  Play
  CELEBRITIES

  Post Malone maakt lelijke val tijdens optreden en belandt in het ziekenhuis: “Ik heb me flink bezeerd”

  Post Malone (27) maakt een lelijke val tijdens zijn optreden in St. James, een stad in de Amerikaanse staat Missouri. Tijdens een bepaald moment in de show, gaat een deel van het podium met instrumenten omlaag. Normaal gezien moet de rapper daar rond lopen, maar deze keer liep hij recht naar het gat toe. Na de val kon Post Malone niet meer rechtstaan, waardoor dokters hem te hulp schoten en hem van het podium haalden. Na een kwartier kwam hij weer het podium op om zijn show af te ronden. Op Instagram doet hij het hele verhaal en bedankt hij de aanwezigen voor hun geduld.