Kirstie Alley
Volledig scherm
PREMIUM
Kirstie Alley © REUTERS

PORTRET. Kirstie Alley, de actrice die nooit een blad voor de mond nam: “Je mag drugs nemen en met hoeren slapen, maar op Trump stemmen blijkbaar niet”

CelebritiesZe was een gevierd actrice, maar kwam vooral in de aandacht met haar straffe uitspraken. Kirstie Alley, die op 71-jarige leeftijd overleed aan kanker, leidde haar leven met het hart op de tong. Zo toonde ze zich openhartig over haar geliefde Scientology, haar twijfels bij de MeToo-beweging en over haar strijd tegen een cocaïneverslaving. En ook haar liefde voor John Travolta (68) was een publiek geheim. “Het stopte pas toen z'n vrouw me ermee confronteerde.”

11 reacties

 • Diane Bernaerts

  2 maanden geleden
  Ze was heel lichtgeraakt. Heb ooit, heel beleefd, geantwoord op een tweet van haar waar ik het niet mee eens was, en ze heeft me onmiddellijk geblokkeerd.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Mooi en verstandig, iemand die los door sprookjes en loos gebabbel heen keek.
 • alain eeckman

  2 maanden geleden
  Mijn favoriete actrice is overleden...topvrouw en ontzettend mooi...RIP Kirstie
 • Joke Kay

  2 maanden geleden
  Heb die jaren geleden persoonlijk ontmoet en er een klein uurtje mee gebabbelt alsof we elkaar al jaren kenden en dikke vrienden waren. Een heel spontaane, vriendelijke en joviale dame. RIP. Innige deelneming aan de familie.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Mens met verstand.
 1. KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”
  Celebrities

  KIJK. Adele in tranen nadat fan foto van overleden vrouw laat zien: “Het spijt me van je verlies”

  Adele (34) kan haar emoties niet bedwingen tijdens een van haar shows in Las Vegas. Een man toont tijdens het nummer ‘When We Were Young’ een foto van een vrouw op zijn smartphone. Het blijkt om zijn overleden vrouw te gaan. Adele is er erg van aangedaan en besluit het nummer ‘Someone Like You’ aan hem op te dragen. “Het spijt me van je verlies. Het spijt me dat ik niet direct doorhad wat je me toonde”, vertelt ze wat later.