Kirstie Alley
Volledig scherm
PREMIUM
Kirstie Alley © REUTERS

PORTRET. Kirstie Alley, de actrice die nooit een blad voor de mond nam: “Je mag drugs nemen en met hoeren slapen, maar op Trump stemmen blijkbaar niet”

CelebritiesZe was een gevierd actrice, maar kwam vooral in de aandacht met haar straffe uitspraken. Kirstie Alley, die op 71-jarige leeftijd overleed aan kanker, leidde haar leven met het hart op de tong. Zo toonde ze zich openhartig over haar geliefde Scientology, haar twijfels bij de MeToo-beweging en over haar strijd tegen een cocaïneverslaving. En ook haar liefde voor John Travolta (68) was een publiek geheim. “Het stopte pas toen z'n vrouw me ermee confronteerde.”

11 reacties

 • Diane Bernaerts

  2 maanden geleden
  Ze was heel lichtgeraakt. Heb ooit, heel beleefd, geantwoord op een tweet van haar waar ik het niet mee eens was, en ze heeft me onmiddellijk geblokkeerd.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Mooi en verstandig, iemand die los door sprookjes en loos gebabbel heen keek.
 • alain eeckman

  2 maanden geleden
  Mijn favoriete actrice is overleden...topvrouw en ontzettend mooi...RIP Kirstie
 • Joke Kay

  2 maanden geleden
  Heb die jaren geleden persoonlijk ontmoet en er een klein uurtje mee gebabbelt alsof we elkaar al jaren kenden en dikke vrienden waren. Een heel spontaane, vriendelijke en joviale dame. RIP. Innige deelneming aan de familie.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Mens met verstand.
 1. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.