Damiano David van Måneskin had het wel erg warm op het Pinkpop podium.
Volledig scherm
PREMIUM
Damiano David van Måneskin had het wel erg warm op het Pinkpop podium. © Twitter/instagram

PORTRET. Hete strip-acts, een stevige portie ‘guyliner’ en korte rokjes: dit is Damiano David, frontman van Måneskin

CelebritiesHij danste al in zijn onderbroek - met een halve erectie - voor duizenden gillende fans, hij lag zwaar onder vuur door een drugsschandaal en hij draait regelmatig zijn bandleden binnen. Damiano David (23) lijkt ondanks zijn androgyne outfits wel de nieuwe, hedendaagse rock ’n roll-god te zijn. En dat terwijl er volgens zijn middelbare schoolleerkrachten maar weinig van hem terecht zou komen... Een portret van een Italiaanse dromer die plots een wereldfenomeen werd. 

8 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Niet mijn muziek maar al bij al en aan de uitleg in hun hun interviews te zien toch een sympathieke groep .
 • DANNY WITTEVRONGEL

  1 maand geleden
  Duidelijk voorbeeld van de armoede in talent van de hedendaagse popmuziek.
 • rudi nijs

  1 maand geleden
  tja, wat moet je tegenwoordig doen om aandacht te trekken? vroeger was zingen al voldoende. nu moet je al goed rondkijken of er iemand rondloopt die aan die normen voldoet. maar ja, de tijden veranderen zeker.
 • Yvette Ryckmans

  1 maand geleden
  Kan begrijpen dat er veel vernieuwd is in mijn tijd (73 jaar) maar is het nu echt nodig in uwe blote te staan in onderbroek ? Geen stijf kostuum, losse kleding , maar toch niet praktisch in uwe blote. Bovenlijf OK maar toch niet tot op de onderbroek.
 • Eric Servaes

  1 maand geleden
  Begrijp de hype ook niet maar een vriend van mij zit op Werchter en , ondanks dat hij ook sceptisch was, zegt mij dat Maneskin goed was. Niet hemels maar dat ik niet slecht.
 1. Na agressief gedrag: ‘Blue’-zanger Lee Ryan gearresteerd tijdens vlucht
  CELEBRITIES

  Na agressief gedrag: ‘Blue’-zan­ger Lee Ryan gearres­teerd tijdens vlucht

  Lee Ryan (39), leadzanger van de Britse boyband ‘Blue’, is zondagnamiddag gearresteerd nadat hij zich heeft misdragen tijdens een vlucht van Glasgow naar Londen. Volgens ‘The Sun' zou hij zich agressief hebben gedragen richting de crew nadat hem alcoholische drank werd geweigerd. Het is niet de eerste keer dat Ryan in de mist gaat door alcohol. Hij sukkelt al jaren met een drankprobleem.
 2. Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”
  Play
  Celebrities

  Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”

  Een van de tourbussen van Machine Gun Kelly is beklad door een vandaal. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag na een concert in Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska. Volgens de rapper gaat het niet om zijn persoonlijke tourbus. “Het was de verkeerde bus, jij idioot”, zegt hij in een video op sociale media. “Doe de misdaad eerst juist.”