Betty White.
Volledig scherm
PREMIUM
Betty White. © Getty Images

PORTRET. ‘Eeuwig jonge’ Betty White sterft net voor 100ste verjaardag: “Ik ben niet gemaakt om in m’n zetel weg te kwijnen”

CelebritiesAmerika heeft één van z’n grootste filmiconen verloren. Betty White is vrijdagochtend overleden in haar woning in Carmel, Californië. Ze werd net geen 100. Een schok voor velen, want de vrouw leek op haar 99ste nog steeds even energiek als een meisje van twintig. “Het geheim van een gelukkig leven? Optimisme! En misschien af en toe een goed glas wodka.” Een portret van een waar icoon, die ooit als assistente voor een lokaal tv-station begon en drie keer in het huwelijksbootje stapte voor ze de liefde van haar leven tegenkwam.

8 reacties

 • Thomas Boulange

  9 maanden geleden
  Dear Betty, ik zal nooit jouw personage "Rose" vergeten in de Golden Girls, RIP Betty en voor mij heb je jouw 100ste gehaald
 • Joh. De Bruijn

  9 maanden geleden
  @Gert Destoop: ik tel op Imdb toch een tiental bioscoopfilms waarin zij meegespeeld heeft.
 • Jos Brems

  9 maanden geleden
  Op OUTtv nog vaak te zien in de serie 'Hot in Cleveland'. Super actrice.
 • Gert Destoop

  9 maanden geleden
  Betty White was een televisie-actrice en -persoonlijkheid, geen filmster. Ze heeft nooit in één bioscoopfilm meegespeeld. Maar ze was wel degelijk een icoon en erg geliefd bij het Amerikaanse televisiepubliek.
 • Françoise Delanghe

  9 maanden geleden
  Ik wist niet dat ze bijna 100 was. Goed gelachen met de serie "Golden girls". Fantastische serie. Rust zacht, Betty.
 1. Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”
  Play
  Celebrities
  1

  Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”

  Justin Bieber (28) en Hailey Bieber (25) zijn intussen al vier jaar getrouwd, maar bleven steeds vrij gesloten op vlak van hun liefdesleven. Daar bracht het topmodel afgelopen woensdag verandering in. Hailey was te gast in een podcastaflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en bracht opmerkelijke details over hun seksleven aan het licht. “We wisselen graag van standjes”, klinkt het.
 2. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
 1. Meghan Trainor verklapt waarom ze een bezoekje bracht aan een seksshop: “Het was voor een vriendin”
  Play
  Celebrities
  1

  Meghan Trainor verklapt waarom ze een bezoekje bracht aan een seksshop: “Het was voor een vriendin”

  Meghan Trainor (28) vertelt op TikTok wat ze enkele jaren geleden in een sekswinkel deed met haar man, Daryl Sabara (30). Paparazzi namen toen foto’s die al snel viraal gingen, maar dankzij een nieuwe TikTok-trend klapt ze nu uit de biecht. In de trend rappen mensen over hun gênante verhalen op het ritme van ‘Super Freaky Girl’ van Nicki Minaj (39). Het bleek dat zij en haar man inkopen gingen doen voor een vriendin. “Ze durfde niet, dus ik ben een vibrator en glijmiddel voor haar gaan kopen", klinkt het.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.