Will Smith.
Volledig scherm
Will Smith. © AFP

Populariteit van Will Smith krijgt serieuze klappen door Oscar-incident

CelebritiesWill Smith (53) komt niet ongeschonden uit de Oscar-rel van eind maart. De acteur gaf toen tijdens de ceremonie een klap aan collega Chris Rock (57), nadat die een grapje had gemaakt over z’n echtgenote Jada (50). Volgens ‘Variety’ is de populariteit van de Hollywood-ster sindsdien serieus gekelderd.

6 reacties

 • nicky vandee

  1 maand geleden
  Komt er nog 'n einde aan deze SOAP
 • Jan H.G. Verheyen

  1 maand geleden
  Will Smith ligt duidelijk onder de sloef thuis, eerst lachen met de grap om na de donderwolk blik van vrouwlief de verontwaardigde echtgenoot te spelen... Gaat Hollywood hem nu ook uit producties weren zoals het deed met Johnny Depp? Bij Will zijn de bewijzen er wel degelijk.
 • Matteo Theuwis

  1 maand geleden
  De presentator had zulke praat NIET mogen vertellen over zijn vrouw. Grap of geen grap met een volle zaal blijven uitdagen. Ik zou hetzelfde gedaan, respect bestaat blijkbaar niet, wel grappen maken. Dat mag. Hij had er nooit mogen beginnen.
 • Joachim De Pauw

  1 maand geleden
  Wat dacht je dan jonge.. Ik ben Will Smith en kom overal met weg.. 😂 Dommen..!
 • Steven Avonts

  1 maand geleden
  Wat een loser! Kan het niet verbaal winnen, gaat dan maar fysiek geweld gebruiken🤢.
 1. Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”
  CELEBRITIES

  Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”

  Hailey Bieber en Justin Bieber vierden op veertien september nog hun vierde huwelijksverjaardag, maar toch kunnen velen de afgelopen relatie tussen Justin en Selena Gomez niet loslaten. Volgens Jelena-fans zou Hailey Justin van haar hebben afgepakt. Het model praat nu voor het eerst over de beschuldigingen in een podcast-aflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en onthult dat ze Selena Gomez zelf nog heeft gesproken. “Ik had nooit iets met Justin terwijl hij in een relatie zat.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.