Kylie Jenner met Travis Scott
Volledig scherm
Kylie Jenner met Travis Scott © Brunopress

Politie pakt stalker op bij woning Kylie Jenner

CelebritiesEen man die eerder een contactverbod was opgelegd, heeft zondag toch bij de villa van Kylie Jenner (24) in Beverly Hills aangebeld. Een beveiliger belde de politie, die de man oppakte.

0 reacties

 1. Is het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Lopez na amper 10 maanden al voorbij? “Hij heeft eindelijk de moed gevonden om voor zichzelf op te komen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Is het huwelijk van Ben Affleck en Jennifer Lopez na amper 10 maanden al voorbij? “Hij heeft eindelijk de moed gevonden om voor zichzelf op te komen”

  Boze blikken, gekibbel op de rode loper en bruuske handgebaren. Wat is er in godsnaam aan de hand met Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (50)? Amper tien maanden nadat ze elkaar het jawoord gaven in Las Vegas lijkt het it-koppel al niet meer door één deur te kunnen. Enkele weken geleden zat het er bijvoorbeeld nog bovenarms op tijdens de première van ‘Mother’, maar fans van het stel maken zich al een tijdje ernstig zorgen. Ondertussen mengden zelfs al enkele experts zich in de discussie. “Hij heeft het lang volgehouden, maar inmiddels is zijn breekpunt bereikt.”
 2. Achter de schermen van het glamoureuze Met Gala: “Op de lavabo lag nog een lijntje coke klaar”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Achter de schermen van het glamoureu­ze Met Gala: “Op de lavabo lag nog een lijntje coke klaar”

  Het jaarlijkse Met Gala in New York leek begin deze maand een smetteloos verloop te kennen. Een glamourfeest waarop alle sterren zich extravagant maar sympathiek presenteerden. Schijn bedriegt echter, want volgens het magazine ‘Life & Style’ zag het er achter de schermen minder glamoureus uit. Het blad sprak met enkele medewerkers, en zij onthulden de grofste schandalen en de meest hatelijke divastreken. Wie had te diep in het glas gekeken? Wiens eisen waren compleet van de pot gerukt? En welke vetes domineerden het feest?