Vader Stallone houdt zijn dochter Sistine en haar vriendje Gregg in het oog.
Volledig scherm
Vader Stallone houdt zijn dochter Sistine en haar vriendje Gregg in het oog. © Photonews

Playboy op date met dochter Stallone (en hij kan maar beter oppassen)

Gregg Sulkin durft. De 25-jarige acteur/rokkenjager heeft zijn oog laten vallen op het 19-jarige model Sistine Stallone, de 'dochter van', jawel.

1 reactie

 • Piet Pompies

  5 jaar geleden
  Zoeken dochters meestal niet naar kopieën van hun vader ?.....
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”
  Celebrities

  Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”

  Orlando Bloom reisde het afgelopen weekend naar Oekraïne en had er een ontmoeting met president Volodymr Zelensky. De ‘Pirates of the Caribbean’-acteur is in het door oorlog geteisterde land als ‘Goodwill ambassador’ van UNICEF om hulp op te zetten voor weeskinderen. Hij haalde de loftrompet boven voor Zelensky: “Het is bijzonder om te zien hoe jij dit land en de bevolking staande houdt.” Bloom is zwaar onder de indruk van zijn ontmoetingen met kinderen die de oorlog moeten doorstaan: “Het is vreselijk om zoveel angst in hun ogen te zien. De kracht van het Oekraïens volk is indrukwekkend.” De acteur stak de president nog een hart onder de riem met een boodschap die hij van zijn moeder moest doorgeven: “Het verlies van de oorlog zou het verlies van hoop zijn. Je móet dit winnen.”
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 4. Jennifer Aniston over ‘Friends’-controverse: “Je moet vandaag de dag heel voorzichtig zijn met comedy”
  Celebrities

  Jennifer Aniston over ‘Friends’-controver­se: “Je moet vandaag de dag heel voorzich­tig zijn met comedy”

  De populaire sitcom ‘Friends’ kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit, transfobe en vrouwonvriendelijke opmerkingen. Komedie-actrice Jennifer ‘Rachel’ Aniston (54) zit intussen al zo'n dertig jaar in het vak en erkent dat humor vandaag de dag niet meer zo evident is. “Het mooie aan komedie is dat we onszelf voor de gek houden en nu mag dat niet meer.”