Crystal Hefner
Volledig scherm
Crystal Hefner © European Press Agency (EPA)

Plastische chirurgie werd Crystal Hefner bijna fataal: “Ik verloor de helft van het bloed in mijn lichaam”

CelebritiesDe weduwe van Playboybaas Hugh Hefner heeft een cosmetische ingreep afgelopen najaar bijna niet overleefd. Dat vertelt Crystal Hefner woensdag in een post op Instagram.

1 reactie

 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Heb daar geen compassie mee ze moeten maar niet laten prutsen aan hun lichaam
 1. Imago van overleden Playboy-baas is nu helemaal om zeep: “Hij was een klungelaar in bed”
  PREMIUM
  Celebrities

  Imago van overleden Play­boy-baas is nu helemaal om zeep: “Hij was een klungelaar in bed”

  Wie had dit ooit gedacht? Hugh Hefner, de legendarische baas van Playboy, valt postuum van zijn voetstuk. De man, die in 2017 op 91-jarige leeftijd overleed, stond bekend om de orgieën die hij organiseerde en had het imago van een onverzadigbare seksgod. Maar nu wordt hij ‘ontmaskerd’. Hughs zogenaamde ‘bunny’s’ schetsen een verrassend beeld van hem waar hij razend om zou zijn. “Seks met hem was de hel. Gelukkig duurde het niet lang. Na maximum één minuut kon ik rustig gaan slapen”, klinkt het bijvoorbeeld.
 1. Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”
  Celebrities
  1

  Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”

  Rapper Azealia Banks (29) kwam de laatste dagen in opspraak omdat ze enkele verontrustende filmpjes deelde op haar sociale media. Zo besloot ze luidkeels lachend om haar dode kat Lucifer weer op te graven en zijn stoffelijk overschot te koken. Ze ontkent nu dat dat was om het dier op te eten. Haar eigen verhaal is echter niet minder verontrustend, gezien ze plots ook met een menselijke schedel op de proppen kwam.
 2. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 1. Telenovelle Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut
  Play
  Lisa

  Telenovel­le Lisa start vanavond: dit is de eerste minuut

 2. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken