EPA
Volledig scherm
© EPA

Pink en driejarig zoontje getroffen door corona, zangeres haalt uit naar Amerikaanse regering

CelebritiesPink (40) en haar 3-jarige zoon Jameson hebben recent positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat laat de zangeres via de sociale media weten. Na twee weken in quarantaine werden ze allebei genezen verklaard. “Maar deze ziekte is gevaarlijk en echt”, waarschuwt Pink, die de Amerikaanse regering meteen een veeg uit de pan geeft. De zangeres meldt verder dat ze een miljoen dollar doneert om het virus te bestrijden.

6 reacties

 • Guy Van Becelaere

  1 jaar geleden
  En wordt er hier getest ? dacht het niet en zijn er mondmaskers ? dacht het niet dus geen commentaar op anderen geven a.u.b.
 • an kobe

  1 jaar geleden
  Wel geld voor een mega belastingskorting voor de superrijken; geen geld voor mondmaskers en coronatesten. Rechts populisme op z'n best.
 • Mark Peeters

  1 jaar geleden
  Stop het vliegen, zolang dit niet gebeurd zitten we binnen 10 jaar nog met corona!
 • Beelen Danny

  1 jaar geleden
  Spoedig herstel Alecia, en Jameson go For it
 • Andy piat

  1 jaar geleden
  goede zangeres,groot mens al jaren denk ik als ik een foto van haar ziet,'wat een sterke vrouw'zo'n sterke uitstraling naar anderen toe.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Pokémon-kaarten?
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  1

  Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Poké­mon-kaar­ten?

  Enkel nog investeren in vastgoed of diamanten? Totaal verleden tijd! Pokémon is al wat de klok slaat vandaag. Ook enkele internationale celebs hebben dat in het snuitje en beginnen snel met een eigen verzameling.Van Justin Bieber tot Steve Aoki, de sterren met een Pokémonverzameling zijn talrijk. Maar waarom investeren ze zo graag in speelkaarten? Desna & Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.