J.K. Rowling
Volledig scherm
PREMIUM
J.K. Rowling © AFP

Pijnlijk afwezig op de Harry Potter-reünie, maar de kassa rinkelt wel: de op- en ondergang van J.K. Rowling

CelebritiesSinds 2 januari kan je de langverwachte Harry Potter-reünie ‘Return to Hogwarts’ bekijken op Streamz. Opvallende afwezige: J.K. Rowling (56), nochtans de bezieler van de beroemdste tovenaar ter wereld. De voorbije jaren deed de schrijfster te veel stof opwaaien met controversiële uitspraken, en ze werd daardoor geweerd van het hele gebeuren - al zal ze er absoluut niet armer van worden. Het verhaal van een vrouw die zich uit diepe miserie gewerkt heeft... om er twintig jaar later weer in verzeild te raken. 

28 reacties

 • Delphine Redant

  4 maanden geleden
  Een mens mag nog zo hard zijn best doen (Lees: donatie aan goede doelen), men mag gewoon geen eigen mening meer hebben. Triestig :(
 • Renée Schietekat

  5 maanden geleden
  Een samenleving waar iedereen met z'n snoet in dezelfde richting moet staan wil hij of zij niet bedreigd worden Ik zou zeggen, blijf verder je mening verkondigen zonder angst te hebben voor deze onverdraagzame figuren.
 • Roger Poot

  5 maanden geleden
  Zonder JK Rowling was er nooit sprake geweest van heel die Potter heisa. Radcliff, Watson en meelopers waren niet eens geboren en hebben heel hun carrière te danken aan Rowling. Scaamteloze woke's die op hun knietjes dankbaar moeten zijn.
 • Veerle Hertens

  5 maanden geleden
  Wat een gedoe, omdat je je ooit is afgevraagd hebt of mensen die menstrueren niet gewoon vrouwen zijn geweerd worden van een viering van het grootste succes in je leven. Waanzin.
 • Eddy Van Halen

  5 maanden geleden
  Ze heeft verdorie groot gelijk. Deze lgbtq+ gemeenschap, die hoop en al 5% van de bevolking uitmaakt, proberen een onevenredige greep op de maatschappij te krijgen. Leven en laten leven, ieder doet waar hij/zij/het zich goed bij voelt maar verwacht niet dat iedereen zich aanpast aan alle grillen van dergelijke minderheden.