Piers Morgan
Volledig scherm
Piers Morgan © EPA

Piers Morgan reageert op vertrek bij talkshow: “Geen excuses, want ik geloof Meghan Markle nog altijd niet”

CelebritiesPiers Morgan (55) stapte op bij ‘Good Morning Britain’ nadat hij ruzie kreeg met zijn collega’s over enkele van zijn uitspraken. Hij liet namelijk merken dat hij Meghan Markle niet geloofde wanneer ze het had over racisme in de Britse pers én binnen de koninklijke familie. Er kwamen ontelbare klachten binnen van het kijkpubliek. “Als ik niet aan vrije meningsuiting mag doen, hoeft het voor mij niet meer”, klonk het. Nu praat hij voor het eerst sinds zijn ontslagname. 

25 reacties

 • vanfleteren diederik

  1 jaar geleden
  Het volk zal ook spreken bij verkiezingen. Wees er maar zeker van dat woke linkse partijen een pak minder aantrekkelijk maakt. Woke werpt een tegenreactie op, en die zal politiek zijn.
 • willy cammaerts

  1 jaar geleden
  Ik ben geen fan van al die talkshow-mannen, maar wie beschuldigd wordt van racisme in deze "woke"-tijden weet ongetwijfeld hoe mensen zich voelden wanneer ze in de middeleeuwen door de inquisitie van hekserij beschuldig werden.
 • Eveline Van den Hout

  1 jaar geleden
  Eens actrice, altijd actrice en actrices spelen een rol;
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Geef nooit geen excuses, wanneer je het niet meent of wanneer een derde het vraagt omwille van hun mening
 • Marc Uytdewilgen

  1 jaar geleden
  Ik ken hem, de toekomst zal zijn gelijk bewijzen. Prins Harry zit op het schip de Titanic, zij Meghan is de ijsberg, het gat is al geslagen nu nog wachten tot het schip zinkt!