© VIER / Tim De Backer
Volledig scherm
© © VIER / Tim De Backer

Philip Cracco en Aisha uit ‘The Sky is the Limit’ zijn alweer uit elkaar

ShowbizzHet nieuwe jaar staat ook garant voor een nieuw hoofdstuk in de relatie van de gefortuneerde zakenman Philip Cracco (55) en Aisha Van Zele (33). Het koppel, dat we leerden kennen in ‘The Sky is the Limit’, ging de laatste maanden regelmatig uit elkaar, om dan toch terug een koppel te vormen. Maar nu zijn ze dus opnieuw uit elkaar.

26 reacties

 • Brigitte Staes

  5 jaar geleden
  Waarschijnlijk jaloers op de vissen.. Die krijgen net iets meer aandacht.. haha
 • Claude Van Isterdael

  5 jaar geleden
  Hebben de kranten niks beters te melden dan deze soap, binnenkort wedden op Unibet wanneer ze opnieuw uit-of bij mekaar zijn ?
 • Tony Vanheste

  5 jaar geleden
  Dat hebt ge met Interim liefde
 • Mustafa Weinbaum

  5 jaar geleden
  Ze wil de rol van trophy wife van zich afschudden, maar dat wil haar maar niet lukken omdat dat net haar meest waardevolle talent is. Ze keert wel terug naar haar sugar daddy wanneer het weer even tegenvalt.
 • Straight on No way back

  5 jaar geleden
  oooooo episode nummer 25687! en hij maar zwaaien met zijn handjes naar andere jonge lieve poesjes, vreemd dat hem nog geen zaken ten laste gelegd worden zoals bij Bart Depauw? vreemd!
 1. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. PORTRET. Eén van de meest gewilde acteurs in Hollywood is nooit gaan zweven: dit is het tragische verhaal van Keanu Reeves
  PREMIUM
  Celebrities

  PORTRET. Eén van de meest gewilde acteurs in Hollywood is nooit gaan zweven: dit is het tragische verhaal van Keanu Reeves

  Het is zover. De vierde film uit de ‘John Wick’-franchise speelt in de cinemazalen. Goed nieuws dus voor de fans van hoofdrolspeler Keanu Reeves (58). Hij ontpopte zich doorheen de jaren tot de lieveling van Hollywood. En daar zit ongetwijfeld zijn bescheidenheid voor iets tussen. De Canadese acteur blijft - ondanks zijn vele kaskrakers - met zijn twee voeten op de grond staan, een nuchterheid waar zijn persoonlijke tragedies zeker een aandeel in hebben. Zo verloor hij op korte tijd zijn beste vriend, ongeboren dochter én grote liefde. “Ik ben een eenzame kerel.”