VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Peter Thyssen herstelt van corona: “Die schade, die pijn aan de longen, dat valt met geen woorden te beschrijven”

CelebritiesPeter Thyssen (56), de acteur die Herman Van As speelt in ‘De Zonen van Van As’, werd eind vorig jaar twee weken opgenomen in het ziekenhuis met een coronabesmetting. “Ik was er slecht aan toe”, zegt Peter, die op 5 januari uit het ziekenhuis werd ontslagen. “Als je zoiets meemaakt, dan ga je compleet anders tegen geluk aankijken, geloof me. Maar het komt goed”, vertelt hij in Primo.

6 reacties

 • luc van duyse

  8 maanden geleden
  Mooie acteur , die hopelijk nog veel kansen krijgt om te schitteren ! Zo jammer dat zijn personage in "de zonen van Van As " wordt afgevoerd .
 • urbain schotte

  8 maanden geleden
  @Stefaan Cammans : prachtige reactie ! Het ga je goed man ! Peter : van harte volledig herstel toegewenst !
 • Stefaan Cammans

  8 maanden geleden
  Ik heb zelf Corona gehad in maart en draag daar heden nog steeds wat gevolgen van. Ik begrijp Peter dan ook heel goed als hij zegt dat je als je zo ziek was en het goed doorkomt i.t.t. andere mensen die helaas minder geluk hadden, je alles veel beter naar waarde weet te schatten. En ook ik weet al 20 jaar dat m'n vrouw de vrouw van m'n leven is maar na deze zware ziekte weet ik het nog eens zo goed. Idem met z'n opmerking dat je soms ongelukkig moet durven te zijn om te weten wat geluk is.
 • Eric Roeloffzen

  8 maanden geleden
  Het leven schijnt vol verrassingen te zitten, sta maar eens stil bij de dierenwereld. Daar is het volle respect op zijn plaats.
 • patricia peeters

  8 maanden geleden
  Ik heb Corona gekregen de dag dat mijn moeder gestorven is dus ik geloof er ook wel in. Patricia Peeters
 1. Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Pokémon-kaarten?
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  1

  Waarom beleggen Justin Bieber en Steve Aoki miljoenen in Poké­mon-kaar­ten?

  Enkel nog investeren in vastgoed of diamanten? Totaal verleden tijd! Pokémon is al wat de klok slaat vandaag. Ook enkele internationale celebs hebben dat in het snuitje en beginnen snel met een eigen verzameling.Van Justin Bieber tot Steve Aoki, de sterren met een Pokémonverzameling zijn talrijk. Maar waarom investeren ze zo graag in speelkaarten? Desna & Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 1. Bloot, bombastisch en een tikje gestoord: dit waren de opvallendste outfits van het Met Gala
  Play
  Celebrities
  13

  Bloot, bombas­tisch en een tikje gestoord: dit waren de opvallend­ste outfits van het Met Gala

  Het was niet de eerste maandag van mei, maar gisterenavond vond het Met Gala - met dank aan corona - plaats in het Metropolitan Museum of Art in New York. Nog opvallender dan de vele kunstwerken in de zaal zijn steevast de outfits van de aanwezige sterren. Elk jaar dost de exclusieve gastenlijst van Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour zich uit met de gekste kleuren, materialen en structuren. Wij zetten de opvallendste outfits voor je op een rij.