VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Peter Thyssen herstelt van corona: “Die schade, die pijn aan de longen, dat valt met geen woorden te beschrijven”

CelebritiesPeter Thyssen (56), de acteur die Herman Van As speelt in ‘De Zonen van Van As’, werd eind vorig jaar twee weken opgenomen in het ziekenhuis met een coronabesmetting. “Ik was er slecht aan toe”, zegt Peter, die op 5 januari uit het ziekenhuis werd ontslagen. “Als je zoiets meemaakt, dan ga je compleet anders tegen geluk aankijken, geloof me. Maar het komt goed”, vertelt hij in Primo.

5 reacties

 • luc van duyse

  2 jaar geleden
  Mooie acteur , die hopelijk nog veel kansen krijgt om te schitteren ! Zo jammer dat zijn personage in "de zonen van Van As " wordt afgevoerd .
 • urbain schotte

  2 jaar geleden
  @Stefaan Cammans : prachtige reactie ! Het ga je goed man ! Peter : van harte volledig herstel toegewenst !
 • Stefaan Cammans

  2 jaar geleden
  Ik heb zelf Corona gehad in maart en draag daar heden nog steeds wat gevolgen van. Ik begrijp Peter dan ook heel goed als hij zegt dat je als je zo ziek was en het goed doorkomt i.t.t. andere mensen die helaas minder geluk hadden, je alles veel beter naar waarde weet te schatten. En ook ik weet al 20 jaar dat m'n vrouw de vrouw van m'n leven is maar na deze zware ziekte weet ik het nog eens zo goed. Idem met z'n opmerking dat je soms ongelukkig moet durven te zijn om te weten wat geluk is.
 • Eric Roeloffzen

  2 jaar geleden
  Het leven schijnt vol verrassingen te zitten, sta maar eens stil bij de dierenwereld. Daar is het volle respect op zijn plaats.
 • patricia peeters

  2 jaar geleden
  Ik heb Corona gekregen de dag dat mijn moeder gestorven is dus ik geloof er ook wel in. Patricia Peeters
 1. Chocobaron, Louis Vuitton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlanders en Fransen woont in ons land
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  Chocobaron, Louis Vuit­ton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlan­ders en Fransen woont in ons land

  Niet alleen Nutella-baas Giovanni Ferrero (58) waardeert het Belgische belastingsysteem. Vooral ook schatrijke noorder- en zuiderburen vestigen zich hier. “Ons land is voor rijkaards dan ook bijzonder aantrekkelijk”, vertelt professor Michel Maus aan ‘Dag Allemaal’. Al geeft hij toch graag mee dat die buitenlandse miljardairs hier niet helemaal vrij spel krijgen.