Volledig scherm
© RV

Pech voor Koen De Bouw: Amazon cancelt zijn Amerikaanse serie

"Ze maken veel rommel in Hollywood. Maar dit is écht goed." Koen De Bouw was erg enthousiast toen hij bekendmaakte dat hij een rol beethad in de Amerikaanse serie 'The Last Tycoon'. Het zal echter bij één seizoen blijven, want volgens Variety heeft Amazon de serie plots gecanceld.

 1. IN BEELD: Sterren 'Tytgat Chocolat' ontroeren voor onze camera
  Foto's

  IN BEELD: Sterren 'Tytgat Chocolat' ontroeren voor onze camera

  Televisiekijkend Vlaanderen mocht zich vanavond opwarmen aan 'Tytgat Chocolat', een nieuwe fictiereeks op Eén met acteurs met een mentale beperking in de hoofdrollen. Maar hoed u voor vooroordelen: dit is geen sociaal project dat dankzij subsidies het scherm haalt. Zoals hoofdrolspeler Jelle Palmaerts het zelf zegt in de reeks en onze weekendkrant: "Ik heb down. Ik weet dat al heel lang. Maar ik vind dat niet meer erg."
 2. Nasrien Cnops openhartig over depressie: "Ik kwam niet meer buiten, ik at niet meer. En maar huilen"

  Nasrien Cnops openhartig over depressie: "Ik kwam niet meer buiten, ik at niet meer. En maar huilen"

  Nasrien Cnops (28) is back. Drie jaar lang bleef de voormalige MNM-radiostem en zangeres uit de spotlights om een zwart beest in haar lijf te bestrijden. Nu brengt ze het boek 'Ik tegen de rest' uit, waarin ze haar hart lucht over die zware depressie én tips geeft om zo'n crisis te voorkomen. "Ik dacht ook dat ik nooit depressief kon worden, hoor, totdat ik mijzelf thuis opsloot en hier niet meer wilde zijn..."