Aaron Carter.
Volledig scherm
Aaron Carter. © Photo News

Pech blijft Aaron Carter achtervolgen: zanger verliest voogdij over zoontje en laat zich opnieuw opnemen in rehab

CelebritiesAaron Carter (34), de broer van Backstreet Boys-lid Nick Carter (42), krijgt z'n leven maar niet op de rails. De zanger heeft zich volgens de Britse krant ‘The Sun’ voor de vijfde keer laten opnemen in een ontwenningskliniek. Alsof dat nog niet zwaar genoeg is, verloor hij recent ook de voogdij over z'n zoon.

2 reacties

 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Noemen ze dat nu pech tegenwoordig ! Eigenlijk is het crapuul die zichzelf niet meer in de hand heeft ! God weet wat die allemaal heeft uitgespookt !
 • Dirk Brouns

  3 maanden geleden
  Hoe pech ? Dat doet de dwaas zichzelf aan dat is geen pech. Pech is iets waar je niks aan kunt doen m
 1. Cardi B onder vuur door halloweenoutfit Marge Simpson: “Heeft mijn kunstwerk zonder toestemming gebruikt”
  Celebrities

  Cardi B onder vuur door halloween­out­fit Marge Simpson: “Heeft mijn kunstwerk zonder toestem­ming gebruikt”

  Cardi B staat in nauwe schoentjes. De 30-jarige rapster heeft mogelijk een klacht aan haar been wegens plagiaat. Voor Halloween toverde ze zich helemaal om tot het personage Marge Simpson, maar de outfit blijkt een imitatie te zijn van het werk van de Italiaanse artiest aleXsandro Palombo. “De oorspronkelijke betekenis van mijn kunstwerk is aangetast", klinkt het aangedaan op Instagram.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.