Christopher Smith/Invision/AP
Volledig scherm
© Christopher Smith/Invision/AP

Paul McCartney wordt 80 en krijgt eigen zender bij Joe

CelebritiesHet zijn drukke dagen voor Sir Paul McCartney. De Britse zanger, die vandaag zijn 80ste verjaardag viert, stond afgelopen donderdag nog op de planken met Bruce Springsteen. Volgend weekend staat McCartney dan weer, als oudste headliner ooit, op het Britse festival Glastonbury.

7 reacties

 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  een zéér geslaagd leven heeft die man tot dusver : dikke proficiat ! ... NONKELJEAN
 • Hendrik laureys

  2 maanden geleden
  Een muzikaal genie en drijvende kracht achter the Beatles. Samen met de Rolling Stones het laatste wat rest van een gouden generatie. Hoeveel mensen zijn er niet muzikaal beïnvloed of hebben gitaar leren spelen door the Beatles? Hun invloed was en is gewoon enorm. Thanks Paul
 • Hendrik laureys

  2 maanden geleden
  Wat een carrière . Een muzikale duizendpoot en geniale singer-songwriter Blijft verslaafd aan optreden en publiek maar zijn eens zo mooie stem begeeft het nu meer en meer. als je hem ziet zou je hem geen tachtig geven
 • Piet Mastur

  2 maanden geleden
  De grootmeester ! Helaas begint zijn stem het nu toch te begeven ! Het is hem vergeven op zijn 80ste. Gefeliciteerd Macca !
 • Bruno Vermeire

  2 maanden geleden
  Ik heb al alles sinds 1964 van Paul McCartney.
 1. “Luttele uren voor zijn dood prikten we een datum voor ons huwelijk”: dit waren de laatste dagen van Elvis Presley
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  “Luttele uren voor zijn dood prikten we een datum voor ons huwelijk”: dit waren de laatste dagen van Elvis Presley

  ‘You were always on my mind’, zong Elvis Presley. Exact vijfenveertig jaar na zijn overlijden - hij was amper 42 - is The King nog steeds on the mind van miljoenen fans, een cultuuricoon zonder weerga. Maar zo zeemzoet als die klassieker, zo bitter was het einde van de ooit zo slanke en vitale jongeman, die jarenlang talloze meisjesharten sneller had doen slaan. Een verslag van zijn laatste dagen, waarin hij kampte met obesitas, een manische depressie en verslavingen. “Hij redeneerde dat er geen probleem is, zolang je je spul niet bij een straatdealer moet halen.”