Trailer 'Patser'
Volledig scherm
Trailer 'Patser' © RV

'Patser' toont Antwerpen als de drugshoofdstad van Europa

Celebrities"We liepen al vier of vijf jaar met het idee om 'Patser' te draaien, nog voor we 'Black' maakten", zegt Billal Fallah. "Het idee is gegroeid doordat we dolgraag een gangsterfilm wilden maken zoals 'Goodfellas' van Martin Scorsese, 'Scarface' van Brian De Palma en 'The Godfather' van Francis F. Coppola", zegt co-regisseur Billal Fallah. "En dan was er een bendeoorlog bezig in Antwerpen, door vier jongeren die cocaïne van de Colombiaanse maffia hadden gestolen en waardoor vele mensen gekild zijn... En Antwerpen is nu eenmaal de cokehoofdstad van Europa."

3 reacties

 • peter verbruggen

  5 jaar geleden
  het verhaal van antwerpen , dat de antwerpenaar liever niet wil weten
 • peter verbruggen

  5 jaar geleden
  antwerpen ... jaja , schoonste stad van de wereld , hoofdstad van de coke ... feiten die bdw niet kan weerleggen .... en hij staat aan het hoofd ervan...
 • Johnny De Sutter

  5 jaar geleden
  Dat is dan ook meteen wat me tegensteekt. Dit creatieve duo lijkt zich te focussen op niet-blanken: Acteurs, verhalen, ... Verder moet precies alles met criminaliteit te maken. Hun films zeggen me weinig.
 1. “Toen ik mijn droom wilde waarmaken, zei hij nee”: zo gaat het nu met ‘Dallas’-actrice Linda Gray
  PREMIUM
  Celebrities

  “Toen ik mijn droom wilde waarmaken, zei hij nee”: zo gaat het nu met ‘Dal­las’-actrice Linda Gray

  Ze was al 37 toen ze wereldberoemd werd als femme fatale Sue Ellen in ‘Dallas’. Dat Linda Gray (85) pas dan haar droom kon waarmaken, had alles te maken met het liefdeloze huwelijk waarin Gray vast zat. “Hij liet me zelfs achter tijdens onze huwelijksreis.” Ook nadat ze zich had losgewrikt van haar tirannieke man, bleef haar leven getekend door hartzeer. Het verlies van dé man in haar leven was de grootste klap. Hoe gaat het nu nog met Linda Gray en aan wie heeft ze momenteel haar hart verloren?