Paris op de Vanity Fair-afterparty na de Oscars in februari.
Volledig scherm
Paris op de Vanity Fair-afterparty na de Oscars in februari. © REUTERS

Paris Jackson ontkent zelfmoordpoging: “Allemaal leugens”

CelebritiesParis Jackson is in aanvaring gekomen met de tabloids. Volgens TMZ werd ze naar het ziekenhuis gebracht na een vermoedelijke zelfmoordpoging, maar dat ontkende de 20-jarige dochter van Michael Jackson niet veel later op Twitter.

3 reacties

 • Marc Camp

  2 jaar geleden
  Dat de 2 beruchte en niet onbesproken figuren hun gal hebben gespuwde via een docu, zal zijn impact niet missen op de kidneeren van MJ. Toen beide de kans hadden in 2003, getuigde ze zelfs dat MJ onschuldig is. Zelfs MaCaulay getuigde dat er niets van aan is, zelfs de kinderen van MJ. Leg mij dan uit waar men een docu 10 jaar na de dood de waarheid of leugen is. De waarheid, geldhonger!
 • lindsey clauw

  2 jaar geleden
  Ze moeten haar en haar familie gerust laten, ze gaan momenteel al door genoeg dankzij leugens ze moeten er niet nog een schepje bovenop doen
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Als je het kind van een wereldster/icoon bent,zal de rioolpers je hele leven blijven achtervolgen en met leugens bestoken.Ze worden rijk door de domheid van de grote massa.Hopelijk is ze sterk genoeg.Ik denk het wel...
 1. Wat is nu de waarheid over Michael Jackson? Alle essentiële vragen beantwoord
  Showbizz

  Wat is nu de waarheid over Michael Jackson? Alle essentiële vragen beantwoord

  10 jaar is hij intussen dood, maar nog steeds regent het beschuldigingen van kindermisbruik aan het adres van Michael Jackson. Na de recente aantijgingen van Wade Robson en James Safechuck in de veelbesproken documentaire ‘Leaving Neverland’ is de kwestie weer brandend actueel en heeft iedereen zijn mening klaar. “Eindelijk de waarheid”, zeggen tegenstanders van de King of Pop. “Schaamteloze lijkenpikkerij”, stellen zijn fans. Het wordt steeds moeilijker om te bepalen wie of wat geloofd kan worden. Tijd voor een overzicht van de vaststaande feiten.