Pamela Anderson maakt haar debuut op Broadway in de musical 'Chicago'. Naast haar staat collega Lana Gordon.
Volledig scherm
PREMIUM
Pamela Anderson maakt haar debuut op Broadway in de musical 'Chicago'. Naast haar staat collega Lana Gordon. © Evan Agostini/Invision/AP

Pamela Anderson keert terug naar de spotlights na tumultueus leven: “Pokerschuld betaald met seksuele gunsten”

CelebritiesZe had de showbizz voorgoed afgezworen en had zich teruggetrokken op haar boerderij in Canada, maar een gebroken huwelijk doet Pamela Anderson (54) nu schijnbaar toch van koers veranderen. De ‘Baywatch’-babe van weleer is helemaal terug: met een serie over haar wereldberoemde sekstape, een aankomende Netflix-docu én een musicaldebuut op Broadway. Het sekssymbool vat daarmee een zoveelste hoofdstuk aan in haar tumultueuze leven. “In de #MeToo-beweging lijkt ze de uitzondering op de regel.”

0 reacties

  1. Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”
    Play
    Celebrities

    Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”

    Joe Jonas (32) verklapte dat hij fan is van zijn ex Taylor Swift (32). In een Instagram Live vertelden hij en zijn vrouw Sophie Turner (26) wat hun favoriete Taylor Swift-album is. Ze zijn het erover eens dat dat ‘1989' is, het vijfde studioalbum van Swift uit 2014. Joe en Taylor vormden een koppel in 2008, maar die relatie kwam abrupt tot een einde door een kort telefoontje van de zanger. Daarop volgde een reeks uithalingen naar elkaar in songs en interviews. Maar de laatste jaren lijken ze dus toch weer goed overeen te komen.