‘The Fresh Prince Of Bel-Air’ Will Smith
Volledig scherm
‘The Fresh Prince Of Bel-Air’ Will Smith © Instagram

Overnacht eens bij ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’: beroemd huis uit hitserie opent deuren voor gasten

CelebritiesFans van ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’ kunnen een bijzondere overnachting boeken in Los Angeles. Om het 30-jarige jubileum van de hitserie te vieren, is het landgoed waarin de show zich afspeelde komende maand een aantal nachten te huur.

1 reactie

 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Ze hebben allerlei rekwisieten in het huis gehangen. OK, wel leuk, maar ik denk dat het voor de fans leuker zou geweest zijn, als ze het huis gewoon exact hetzelfde hadden aangekleed zoals het in de serie te zien was. Want ja, van de buitenkant is het het huis van de Banks'en, maar vanbinnen zie je er niets van. En je brengt je dag door in het huis, niet er buiten.
 1. Hoe liefdesrelatie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  23

  Hoe liefdesre­la­tie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven

  FC De Kampioenen is terug, van eigenlijk nooit weggeweest. Geen herhalingen dit keer, wel een nieuwe vierdelige docureeks ‘Voor Altijd Kampioen!’. De kijkers krijgen een blik achter de schermen bij de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Desna en Jarne blikken met acteur Marijn Devalck (70), alias Balthasar Boma, vooruit op de docu en ontfrutselen hem enkele geheimen uit bijna 31 jaar FC De Kampioenen-geschiedenis.
 2. “We geloven jou!” Fan spreekt steun uit voor Johnny Depp tijdens prijsuitreiking
  Play

  “We geloven jou!” Fan spreekt steun uit voor Johnny Depp tijdens prijsuit­rei­king

  Johnny Depp mocht de carrièreprijs in ontvangt nemen op het Spaanse San Sebastian Film Festival, een controversiële beslissing van het festival. De acteur wordt er namelijk van beschuldigd zijn ex-vrouw Amber Heard geslagen te hebben. Depp bedankte iedereen die hem in deze moeilijke tijd heeft gesteund. Ook in het publiek zaten mensen die hem steunen. “We houden van jou!” en “We steunen jou!” werd er geroepen.