AFP
Volledig scherm
© AFP

Oude e-mail van Angelina Jolie aan Brad Pitt opnieuw opgedoken: “Alcohol heeft ons gezin kapotgemaakt”

CelebritiesEr is opnieuw veel te doen rond Angelina Jolie (47) en haar ex-man Brad Pitt (58). Vorige week deed de ‘Maleficent’-actrice nog een boekje open over een ruzie op een privéjet. Ondertussen is er dan weer een oude e-mail van Angelina Jolie aan Brad Pitt opnieuw opgedoken. De mail draait voornamelijk rond de verkoop van hun wijngaard Chateau Miraval. “We moeten verder met ons leven.”

 1. "Die vermeende verkrachting? Die had zij tot in de puntjes gepland": ‘kannibaal’ Armie Hammer vertelt voor het eerst zijn verhaal
  PREMIUM
  Celebrities

  "Die vermeende verkrach­ting? Die had zij tot in de puntjes gepland": ‘kannibaal’ Armie Hammer vertelt voor het eerst zijn verhaal

  Armie Hammer (36) is terug. Twee jaar nadat hij beschuldigd werd van seksueel misbruik en kannibalisme, duikt de acteur weer op. In ‘Air Mail’ doet hij voor het eerst zijn kant van het verhaal uit de doeken en hij schuwt daarbij de straffe uitspraken niet. Over het misbruik dat hij zélf heeft geleden, over z’n voorliefde voor bdsm en de onevenwichtige relaties met jongere vrouwen. Al blijft hij de strafste beschuldigingen wel ontkennen. “Van alles wat mij overkomen is, zou ik niets ongedaan maken.”
 2. “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres
  Muziek

  “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres

  Mensen op sociale media waren niet gediend met de onsportieve reactie van Adele (34) op de winst van Harry Styles (28). De zanger won een Grammy voor ‘Album van het Jaar’, maar volgens fans was Adele het duidelijk niet eens met deze keuze. In een video gemaakt uit de zaal zie je de aanwezigen rechtstaan en applaudisseren voor Styles, maar Adele blijft rustig zitten. Zangeres Lizzo (34) maakt nu komaf met de roddels. Ze ontkracht het gerucht met behulp van een TikTok-video. Ze filmde hoe Harry na zijn winst het podium opklom. Op de achtergrond hoor je Adele samen met Lizzo roepen en zingen voor de winnaar. Alles lijkt dus nog koek en ei tussen de supersterren.
 1. Chocobaron, Louis Vuitton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlanders en Fransen woont in ons land
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  Chocobaron, Louis Vuit­ton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlan­ders en Fransen woont in ons land

  Niet alleen Nutella-baas Giovanni Ferrero (58) waardeert het Belgische belastingsysteem. Vooral ook schatrijke noorder- en zuiderburen vestigen zich hier. “Ons land is voor rijkaards dan ook bijzonder aantrekkelijk”, vertelt professor Michel Maus aan ‘Dag Allemaal’. Al geeft hij toch graag mee dat die buitenlandse miljardairs hier niet helemaal vrij spel krijgen.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.