Viola Davis
Volledig scherm
Viola Davis © Getty Images for Deadline Hollyw

Oscarwinnares Viola Davis over misbruik in biografie: “Het is een deel van wie ik ben”

CelebritiesViola Davis (56) heeft in een interview met ‘People’ meer verteld over haar memoire ‘Finding Me’. Daarin geeft de actrice een blik in haar leven, zowel de mooie als minder mooie kanten ervan. Zo gaat ze erg diep in op hoe ze vroeger in armoede opgroeide, maar uiteindelijk voor zichzelf een succesvol leven kon maken. 

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”
  Play
  Celebrities

  Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”

  Een van de tourbussen van Machine Gun Kelly is beklad door een vandaal. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag na een concert in Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska. Volgens de rapper gaat het niet om zijn persoonlijke tourbus. “Het was de verkeerde bus, jij idioot”, zegt hij in een video op sociale media. “Doe de misdaad eerst juist.”