Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Oprah Winfrey: "Ik wil géén president worden"

Oprah Winfrey voelt er niets voor een gooi te doen naar het presidentschap van de Verenigde Staten. "Het is niet iets waar ik interesse in heb", zei de mediaster tegen tijdschrift InStyle. "Het zit niet in mijn DNA."

1 reactie

 • Bellatrix Lestrange

  5 jaar geleden
  Ze maakt geen schijn van kans. Wat als Marc Dutroux usa president zou worden? Wat ik bedoel is: breng serieus onpartijdig nieuws, geen zever van de slechte verliezers.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.