Oplettende kijkers denken Amber Heard te betrappen op acteerwerk: “Ze gebruikt letterlijke quotes uit films”

CelebritiesHaalt Amber Heard de inspiratie voor haar getuigenissen tijdens haar proces tegen Johnny Depp uit bekende films? Als je het aan oplettende kijkers op sociale media vraagt, alvast wel. Volgens hen gebruikt Amber letterlijke quotes uit onder andere ‘Reservoir Dogs’ en ‘Notting Hill’. “Ze is gewoon aan het acteren en gebruikt er nog échte scripts voor ook”, klinkt het. 

25 reacties

 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Ik denk dat ze spijt krijgen van dit publiekelijke proces..
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Verschrikkelijk item voor de vrouwen en meisjes die wel degelijk mishandeld en verkracht zijn geweest. Daarom verdient zij de zwaarst mogelijke straf als blijkt dat zij een wansmakelijke acteerprestatie heeft neergezet.
 • Mario Adams

  2 maanden geleden
  Zolang ze niet zegt 'I'll be back', moeten we ons niet ongerust maken.
 • Kelly Verlinden

  2 maanden geleden
  Amber zou veroordeeld moeten worden omdat ze vrouwen die wel mishandeld worden, hun boodschap zit te misbruiken voor eigen gewin. Die vrouw heeft mentale hulp nodig.
 • Lieven De Bruyn

  2 maanden geleden
  Haar gezicht en stem zeiden vaak dat ze huilde...maar haar ogen bleven de hele tijd kurkdroog, en ze veegde soms een traan weg die er helemaal niet was...
 1. Wil Kris Jenner president van de VS worden? Realityster doet mee aan virale TikTok-trend
  Play
  Celebrities
  2

  Wil Kris Jenner president van de VS worden? Reality­ster doet mee aan virale Tik­Tok-trend

  Nee, realityster Kris Jenner wil geen president worden. Al liet ze haar volgers op TikTok dat wel even geloven. De realityster deelde wat leek op een officiële campagne foto met de tekst: “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen...” Maar Jenner doet gewoon mee aan een nieuwe TikTok-trend die haar naam draagt. In ‘You just got Krissed’ wordt er fake news verspreid. Daarna volgen beelden van een dansende Kris Jenner. Het blijkt dus om een prank te gaan.