Kris Mochrie en Max Parker.
Volledig scherm
Kris Mochrie en Max Parker. © Instagram

Op tv zijn ze broers, in het dagelijkse leven gaan ze trouwen: deze soapacteurs doen het hart van de Britten smelten

CelebritiesFans van de Britse soap ‘Emmerdale’ zijn door het dolle heen. Acteurs Kris Mochrie (38) en Max Parker (39) stappen namelijk binnenkort in het huwelijksbootje. Da’s opmerkelijk, want in het populaire programma spelen de twee elkaars broer. 

3 reacties

 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Mij valt op dat deze tortelduifjes van hetzelfde geslacht, meestal op hun spiegelbeeld verliefd worden. Het huwelijk is uitgevonden precies om mensen van het andere geslacht met getuigen erbij zover te krijgen dat ze hun ganse leven willen samenleven. Tortelduifjes van hetzelfde geslacht weten waarschijnlijk niet dat samenleven met iemand van het andere geslacht, helemaal niet zo evident is, vanwege de misverstanden tussen M en V. Het holebi-huwelijk is eigenlijk een contradictio in terminis.
 • Jonathan Dekeyser

  1 jaar geleden
  Als ik degelijke berichten lees dan voel ik me als hetero man me langzaam maar zeker bij de minderheid horende. Die mensen doen in hun privé leven wat ze willen, maar moet dit nu telkens weer in het lang en het breed uitgesmeerd worden in de media?
 • Alex Millian

  1 jaar geleden
  Mooi toch, 2 mensen die waarschijnlijk heel hun jeugd gepest werden zijn nu dolgelukkig met hun eigen aard. Respect en proficiat!
 1. Mannenverslindster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoeder van Paris Hilton
  PREMIUM
  Celebrities

  Mannenver­slind­ster, eersteklas geldwolf en gemeen tot op het bot: dit was Big Kathy, de grootmoe­der van Paris Hilton

  “Mijn dochters moeten trouwen met een man die minstens 13 miljard dollar bezit.” Paris Hilton (42) doet in haar biografie ‘Paris: The Memoir’ niet alleen haar eigen geheimen uit de doeken, maar ook die van haar grootmoeder ‘Big Kathy’. Een blik in het leven van Paris’ op geld beluste en een tikkeltje agressieve oma. “Ze heeft geprobeerd om haar tweede echtgenoot van de trap te duwen.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”
  CELEBRITIES

  Komt er straks eindelijk een einde aan de vete tussen Liam en Noel Gallagher? “Zijn mensen moeten mijn mensen bellen”

  De 14-jarige vete tussen de muzikale broers Liam (50) en Noel Gallagher (55) zou kunnen opgelost worden met één telefoontje. Die laatste laat weten aan zijn broer dat hij eindelijk wil verzoenen en spreekt zelfs van een mogelijke Oasis-reünie. Al lijkt Liam dat nog niet meteen van plan. “Hij heeft veel goed te maken. Niet alleen voor mij, maar ook voor de fans”, klinkt het bij de muzikant.