Pete Townshend.
Volledig scherm
PREMIUM
Pete Townshend. © Matt Licari/Invision/AP

“Op een bepaald moment dronk ik drie flessen cognac per dag”: Pete Townshend van ‘The Who’ blikt terug op bewogen leven

Celebrities‘I hope I die before I get old’, schreef hij ooit in de klassieker ‘My Generation’ van The Who, maar ondertussen is de gitarist van de groep, Pete Townshend, toch al 77 geworden. “Hoewel, ik beschouw mezelf niet als oud”, zegt hij. De muzikant blikt terug op een zeer bewogen leven, met onder meer een stevige verslaving aan alcohol, cocaïne en heroïne. Dat hij twee bandleden verloor aan dezelfde problematiek, hakt er nog altijd diep in. “Alles heb ik gedaan om onze drummer ervan af te helpen, maar hij stikte in zijn eigen braaksel.” 

 1. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
  Celebrities
  2

  Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

  Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.