Bruce Willis in de film 'Die Hard with a Vengeance' uit 1995.
Volledig scherm
PREMIUM
Bruce Willis in de film 'Die Hard with a Vengeance' uit 1995. © Photo News

Ook het begin van de carrière van Bruce Willis verliep moeizaam: “Het kostte me drie minuten om een zin af te maken”

CelebritiesEen paar weken geleden raakte bekend dat Bruce Willis (67) stopt met acteren. De Amerikaanse acteur lijdt aan afasie, een taalstoornis waardoor hij zich niet meer goed kan uitdrukken. Het is een abrupt einde aan een carrière die zeker niet van een leien dakje liep. In twee delen staan we stil bij de hoogtes en dieptes uit het leven van een van Hollywoods favoriete actiehelden. “Na een nachtje doorzakken kwam hij met een kater op de set. In plaats van zich te douchen, sprong hij naakt in het zwembad.”

1 reactie

 • Wendy Bergen

  11 maanden geleden
  Bedankt voor de vele leuke films.
 1. “Toen ik mijn droom wilde waarmaken, zei hij nee”: zo gaat het nu met ‘Dallas’-actrice Linda Gray
  PREMIUM
  Celebrities

  “Toen ik mijn droom wilde waarmaken, zei hij nee”: zo gaat het nu met ‘Dal­las’-actrice Linda Gray

  Ze was al 37 toen ze wereldberoemd werd als femme fatale Sue Ellen in ‘Dallas’. Dat Linda Gray (85) pas dan haar droom kon waarmaken, had alles te maken met het liefdeloze huwelijk waarin Gray vast zat. “Hij liet me zelfs achter tijdens onze huwelijksreis.” Ook nadat ze zich had losgewrikt van haar tirannieke man, bleef haar leven getekend door hartzeer. Het verlies van dé man in haar leven was de grootste klap. Hoe gaat het nu nog met Linda Gray en aan wie heeft ze momenteel haar hart verloren?
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.