Corey Feldman.
Volledig scherm
Corey Feldman. © Richard Shotwell/Invision/AP

Ook acteur Corey Feldman beschuldigt Marilyn Manson nu van misbruik: “Hij wou me gebruiken als speeltje”

CelebritiesHet blijft beschuldigingen regenen aan het adres van Marilyn Manson (52). Nadat z’n ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) eerder deze week verklaarde dat ze jarenlang door hem misbruikt werd, komen er steeds meer getuigenissen van andere vermeende slachtoffers boven water. Ook Corey Feldman (49), die als kindster acteerde in films als ‘Stand By Me’ en ‘The Goonies’, heeft nu op Instagram uitgehaald naar de zanger. “Hij was meer dan twintig jaar geobsedeerd door me.” 

3 reacties

 • Leopold D'hauwe

  2 maanden geleden
  Altijd ontkenners genoeg in de wereld en in deze reacties die liever het slachtoffer aanvallen dan de daders.
 • Arifiene De Laet

  2 maanden geleden
  Die naam doet een belletje rinkelen. Heeft die het ook niet bij andere bekendheden beweerd? Als dat zo is dan is hij eerder de slet van hollywood ipv slachtoffer.
 • Alain Provist

  2 maanden geleden
  Corey Feldman heeft er een carrière van gemaakt Hollywood te beschuldigen, hij wil enkel nooit geen namen noemen. Maar als het hem goed uitkomt zoals hier springt hij mee op de trein. Wat een sukkel, die heeft een eigen religie en sekte willen opbouwen, vraagt niet anders dan giften op internet omdat hij volledig aan de grond zit. Als je iemand beschuldigt, harde bewijzen op tafel of zelf in de bak, het is veel te gemakkelijk om iemands leven kapot te maken met beweringen dezer dagen.
 1. Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Na satanisti­sche sekte, zelfvermin­king en beschuldi­gin­gen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

  Hij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?