Mischa Barton.
Volledig scherm
PREMIUM
Mischa Barton. © AP

Ooit was ze steenrijk, daarna kon ze haar auto niet afbetalen: komt er stilaan een einde aan de miserie van ‘The O.C.’-actrice Mischa Barton?

CelebritiesOoit was ze een opkomende ster met een hoofdrol in de razend populaire serie ‘The O.C.’, maar enkele tegenslagen later verloor ze haar weg in drank en drugs. Mischa Barton kan op haar 34ste al terugkijken op een bewogen leven, maar intussen lijken de negatieve koppen over wilde avondjes uit, geldproblemen en een sekstape stilaan plaats te maken voor positief nieuws. Zo heeft de actrice een nieuwe vriend. Helpt hij haar om haar woelige verleden te vergeten?

3 reacties

 • mobius vandenhole

  1 jaar geleden
  En die nieuwe vriend is toevallig voorzien van een goede rekening zeker?
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Was destijds inderdaad een hele maar dan ook een hele mooie dame.
 • Nikolaas Bouman

  2 jaar geleden
  Wat is ze adembenemend mooi!
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Jennifer Lopez en Ben Affleck geven dit weekend driedaags trouwfeest: “Hij wil dat alle aandacht op haar gericht is”
  Celebrities

  Jennifer Lopez en Ben Affleck geven dit weekend driedaags trouwfeest: “Hij wil dat alle aandacht op haar gericht is”

  In juli stapten Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (49) in het huwelijksbootje in Las Vegas, dit weekend vieren ze dat driedubbel. Een insider doet aan Page Six details over het driedaagse trouwfeest uit de doeken. Van een rehearsal dinner tot een barbecue en picknick, op het landgoed van Affleck in Riceboro, Georgia wordt dit weekend uitgebreid gefeest.
 3. Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”
  Play
  Celebrities

  Joe Jonas is fan van zijn ex Taylor Swift: “‘1989' is één van mijn meest favoriete albums ooit”

  Joe Jonas (32) verklapte dat hij fan is van zijn ex Taylor Swift (32). In een Instagram Live vertelden hij en zijn vrouw Sophie Turner (26) wat hun favoriete Taylor Swift-album is. Ze zijn het erover eens dat dat ‘1989' is, het vijfde studioalbum van Swift uit 2014. Joe en Taylor vormden een koppel in 2008, maar die relatie kwam abrupt tot een einde door een kort telefoontje van de zanger. Daarop volgde een reeks uithalingen naar elkaar in songs en interviews. Maar de laatste jaren lijken ze dus toch weer goed overeen te komen.