Een beeld uit de derde (geflopte) ‘Mummy’-film
Volledig scherm
Een beeld uit de derde (geflopte) ‘Mummy’-film © RV

Ooit was hij razend populair, nu is hij nergens meer te bespeuren. Wat is er gebeurd met Brendan Fraser?

CelebritiesDeze week werd acteur Brendan Fraser 50 jaar oud. En als uw reactie daarop ‘Brendan wie?’ is, dan bent u daar zeker niet alleen in. Het laatste decennium is Fraser immers zowat van het toneel verdwenen; een schril contrast met zijn succes aan het begin van de nillies. Hoe is het in hemelsnaam zover kunnen komen?

12 reacties

 • MO Van acker

  3 jaar geleden
  misschien eens naar Trust kijken als je hem wil zien, heel goede tv serie
 • Mark De vos

  3 jaar geleden
  Heel veel succes kerel
 • Anais Kartas

  3 jaar geleden
  Hij speelt mee in de serie condor. Dus hij werkt wel degelijk nog. Goeie serie en goeie acteur
 • lindsey clauw

  3 jaar geleden
  Hij is een goeie acteur wens hem het beste toe
 • tom ignoul

  3 jaar geleden
  Arme man, zag hem graag bezig met acteren en ik hoop dat hij erboven op komt.maar mijn vrees ligt bij zijn ondergang.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Het tragische levensverhaal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Het tragische levensver­haal van ‘The Crocodile Hunter’ Steve Irwin (deel 1): “Hij had een grote wonde in z’n borst, het bloed bleef eruit stromen”

  Vijftien jaar geleden, op 4 september 2006, stierft Steve Irwin. De Australiër – die wereldwijd bekend werd als ‘The Crocodile Hunter’ – trotseerde hapgrage krokodillen, venijnige slangen en dodelijke spinnen. Maar de steek van een relatief onschuldige pijlstaartrog werd hem op z’n 44ste fataal. In het eerste deel van z’n straffe levensverhaal staan we stil bij z’n gelukkige jeugdjaren en de ontmoeting van de liefde van z'n leven. “Als zesjarig jochie vangt hij zijn eerste giftige slang.”