Volledig scherm
PREMIUM

Ooit gevierd Oscarwinnares, nu verkoopt Gwyneth Paltrow vaginakaarsen: “Ik was compleet opgebrand”

CelebritiesOp haar 26ste won ze nog een Oscar en lag de filmwereld aan haar voeten, maar niet veel later trok Gwyneth Paltrow - net 50 geworden - de deur van Hollywood achter zich dicht. Ze stortte zich vol overgave op een andere markt, en daar heeft ze - ondanks de bakken kritiek en meerdere rechtszaken - allerminst spijt van. Waarom zou ze ook? Haar lifestylewebsite Goop, waar ze onder meer kaarsen met ‘orgasme’-geur, vaginale eieren en peperdure dildo’s verkoopt, is intussen meer dan 225 miljoen dollar waard. “De mensen die mij vroeger het hardst uitlachten, zijn nu mijn trouwste volgers.”

 1. Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoonheidssalon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”
  Play
  Celebrities

  Kanye West-fans laten tatoeages weglaseren bij schoon­heids­sa­lon: “Als je spijt hebt, helpen wij je graag”

  Een Brits schoonheidssalons wil Kanye West-fans helpen bij het verwijderen van tatoeages van de zanger. West kwam de afgelopen weken vaak in het nieuws vanwege antisemitische en racistische opmerkingen. Zo gaf hij aan dat hij Hitler ‘leuk’ vindt en droeg hij ‘White Lives Matter’-kleding. Studio NAAMA in Londen wil misnoegde fans helpen door hun Kanye West-tatoeages weg te laseren. “Als je een tatoeage hebt die geïnspireerd is door iemand die je bewondert, maar die uiteindelijk om de verkeerde redenen in het nieuws komt, dan helpen wij jou verder.”
 2. Van John Travolta tot Jamie Lee Curtis: celebrity's reageren massaal op overlijden van ‘Cheers’-ster Kirstie Alley
  Celebrities

  Van John Travolta tot Jamie Lee Curtis: celebrity­'s reageren massaal op overlijden van ‘Cheers’-ster Kirstie Alley

  Dinsdagochtend sijpelde het nieuws binnen dat actrice Kirstie Alley (71) is komen te overlijden. Naar verluidt zou kanker haar fataal geworden zijn. Daar de ster nog niet lang op de hoogte was van de ziekte, slaat het nieuws van haar dood in als een bom. Althans zo blijkt uit de reacties van menig celebrity’s, onder wie ook haar co- ‘Cheers’-sterren.
 1. Fan waagt zijn kans bij Adele door haar briefje toe te stoppen (en daar kan haar vriend niet mee lachen)
  Play
  Celebrities

  Fan waagt zijn kans bij Adele door haar briefje toe te stoppen (en daar kan haar vriend niet mee lachen)

  Tijdens een optreden van Adele (34) waagde een fan zijn kans door haar een briefje toe te stoppen, maar zijn plan is niet gelukt. De Britse nachtegaal gaf hem het papiertje snel weer terug. Op sociale media denken fans dat de man zijn telefoonnummer gaf, maar Adele vertelt dat dat niet waar is. “Hij wou dat ik zijn auto kocht! Daar kon mijn vriend niet mee lachen”, grapt ze.