Christina Applegate
Volledig scherm
Christina Applegate © REUTERS

Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 12. Christina Applegate: “Dat thuisonderwijs lukt mij niét”

CelebritiesHeeft u door de lockdown moeite om productief te blijven? Dan bent u zeker niet alleen. Christina Applegate (48) was nochtans met heel wat goede voornemens aan haar quarantaine begonnen, maar daar schiet negen weken later nog maar weinig van over: “Ik doe nu vooral héél hard mijn best om niet compleet door te draaien.”

  1. Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 11. Colin Farrell: “Eerste keer dat ik mijn zonen zo lang bij mij heb gehad”
    Celebrities

    Onze redactrice sprak met celebs in lockdown - DEEL 11. Colin Farrell: “Eerste keer dat ik mijn zonen zo lang bij mij heb gehad”

    Het blijft stil in Hollywood. Nu de lockdown in LA waarschijnlijk met drie maanden verlengd wordt, is de kans groot dat er ook deze zomer niet meer gefilmd zal worden. De opnames van ‘The Batman’ liggen al meer dan twee maanden stil, waardoor Colin Farrell (43) voor het eerst in jaren helemaal niets om handen heeft. En dat vindt hij meer dan oké: “Want het is de eerste keer dat ik mijn zonen zo lang bij mij heb gehad.”