Volledig scherm
© EPA

Ontwerper Karl Lagerfeld (85) overleden

BuitenlandDe bekende couturier Karl Lagerfeld (85) is overleden. Dat melden verscheidene Franse media en is intussen bevestigd door het modehuis Chanel, waar hij 36 jaar creatief directeur was. De laatste weken was Lagerfelds gezondheid aanzienlijk achteruit gegaan. Volgens Paris Match werd hij gisteravond in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vanmorgen overleed.

13 reacties

 • Ronny Claus

  2 jaar geleden
  Rest in peace my God bless your soul
 • Eric Van den Bergh

  2 jaar geleden
  Rest in peace
 • LAEREMANS VIVIANE

  2 jaar geleden
  Topman al 60 jaar, in haute couture. Eerste jaren was hij wel menig kilo s zwaarder maar toch hij is en blijft een icoon.
 • Jan van Helmont

  2 jaar geleden
  Grootse kunstenaar, nu afwachten of poes Choupette en pleegzoon die miljarden erven of hij zoals Pierre Bergé ook liefdadig initiatief via zijn testament steun geeft. Hij was levend vol mysterie dus dat belooft. Er zijn nu wel enkele gigolo's werkloos. Ik hoop dat hij de fabelachtig rijke kunstbibliotheek aan een openbare instelling laat.
 • Resist You

  2 jaar geleden
  Topontwerper!
 1. Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”
  Celebrities

  Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”

  Rapper Azealia Banks (29) kwam de laatste dagen in opspraak omdat ze enkele verontrustende filmpjes deelde op haar sociale media. Zo besloot ze luidkeels lachend om haar dode kat Lucifer weer op te graven en zijn stoffelijk overschot te koken. Ze ontkent nu dat dat was om het dier op te eten. Haar eigen verhaal is echter niet minder verontrustend, gezien ze plots ook met een menselijke schedel op de proppen kwam.
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show