Angelina Jolie
Volledig scherm
Angelina Jolie © Photo News

Onderzoeker beweert: “Angelina Jolie werkt voor de CIA”

CelebritiesIs Angelina Jolie (45) stiekem een CIA-agent? Het klinkt absurd, maar het is precies wat auteur Tom Secker beweert. In The Sun geeft hij enkele ‘bewijzen' die z'n theorie moeten staven. 

1 reactie

 • WILLY ZACHEL

  1 maand geleden
  Je en Elvis heeft zojuist het gebouw verlaten samen met Prince en MJ zij reden samen weg om de stok oude James Dean te gaan bezoeken op de set waar de maan landing werd opgenomen !!
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen