Jennifer Lopez en Alex Rodriguez.
Volledig scherm
PREMIUM
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez. © AFP

Omdat het financieel niet anders kan? Jennifer Lopez en haar verloofde Alex reanimeren hun relatie

CelebritiesVolgens Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) is er niets aan van de geruchten dat ze uit elkaar zijn. En toch lijkt het meer dan ooit een waar-rook-is-is-vuur-verhaal. Hun financiële belangen zijn intussen immers zo verweven dat het “een enorme puinhoop zou worden om er onderuit te komen”.

1 reactie

 • patrick de bock

  10 maanden geleden
  Ja, als ze concurrentie heeft van een 30-jarige zal ze goeie troeven moeten hebben
 1. Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde
  Celebrities

  Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneer­de

  Sherine Ebadi, een gewezen FBI-agent, bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde gedurende de curatele. Volgens Ebadi heeft papa Spears de privacy van zijn dochter niet alleen zelf geschonden. Uit haar verklaring in de rechtbank blijkt dat Jamie ook aan andere mensen vroeg om zijn dochter in de gaten te houden. Ondertussen heeft Britney wél controle gekregen over haar geld — al vraagt papa Jamie nog steeds om haar zijn gerechtskosten te laten betalen.
 2. Kanye West haalt uit naar ex Kim Kardashian en Pete Davidson: “Speel niet met mij en mijn kinderen”
  Celebrities
  2

  Kanye West haalt uit naar ex Kim Kardashian en Pete Davidson: “Speel niet met mij en mijn kinderen”

  Kanye ‘Ye’ West (44) heeft heel wat te zeggen over zijn ex, Kim Kardashian (41), en haar nieuwe vriend Pete Davidson (28). In een nieuw nummer haalt de rapper hard uit naar de nieuwe vriend van zijn ex, en in een interview met Hollywood Unlocked insinueert hij ook dat Kim hem weghoudt van zijn kinderen: “Er komt geen enkele beveiliging tussen mij en mijn kinderen en jij gaat me niet belazeren”, vertelde West.