Deze beroemdheden werden getroffen door de bosbranden in Californië
Volledig scherm
Deze beroemdheden werden getroffen door de bosbranden in Californië © fotomontage HLN - Photonews

“Oh no!” Beroemdheden vrezen voor miljoenenwoningen in Californische bosbranden

CelebritiesAl dagenlang wordt Californië geplaagd door bosbranden. Meer dan 200.000 mensen werden al geëvacueerd en maar liefst 12.000 hectare ging al op in vlammen. Ook de peperdure huizen van enkele beroemdheden bevinden zich in de gevarenzone, al lijken ze voorlopig de dans te ontspringen. 

2 reacties

 • Peter Buyck

  2 jaar geleden
  Of je nu miljardair, miljonair of kluizenaar bent... een woningbrand is altijd even erg ongeacht de kostprijs of inboedel en levenswerk aan inrichting.
 • Donald Deschutter

  2 jaar geleden
  Ben eens benieuwd als de dure huizen van die beroemdheden een 'betere bescherming' zouden krijgen dan de huizen van de gewone sterveling ...
 1. De sekstape, scheidingen en een verborgen zwangerschap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reünie
  Celebrities
  1

  De sekstape, scheidin­gen en een verborgen zwanger­schap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen. Dit zijn de strafste dingen die elke Kardashian gezegd heeft op een rijtje.
 2. BINNENKIJKEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. In deze hoeve van 1,8 miljoen euro bouwt Kanye West aan zijn romance met Irina Shayk

  Nu Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) officieel uit elkaar zijn, is het niet meer dan logisch dat de twee elk hun eigen pand hebben. Kim mocht van haar ex-man samen met hun vier kinderen in hun herenhuis van 50 miljoen euro blijven terwijl Kanye zijn intrek nam in een iets goedkoper stulpje. Te midden van Los Angeles heeft de rapper een eigendom dat hij momenteel gebruikt als vrijgezellenhuis. Al is er de laatste tijd maar weinig ‘vrijgezellen’ aan nu zijn romance met Irina Shayk (35) steeds meer vorm krijgt.