Volledig scherm
© Heart

Oeps: ‘Britain’s Got Talent’-jurylid Amanda laat scheet in de studio (maar weet niet dat ze gefilmd wordt)

CelebritiesEen ongemakkelijk momentje voor de Britse Amanda Holden (48), bij ons vooral bekend als jurylid bij ‘Britain’s Got Talent’. Toen Amanda woensdagochtend te gast was in de studio van de populaire radiozender Heart FM had ze duidelijk last van haar darmen, waarop ze (niet zo) stiekem een scheet liet. Het ‘BGT’-jurylid leek alleen niet te beseffen dat het hele gebeuren werd gefilmd, en nu ook gretig wordt gedeeld via de sociale media. Oeps!

 1. VIDEO. Overspelige vent zorgt voor gênantste tv-moment van het jaar
  TV

  VIDEO. Overspeli­ge vent zorgt voor gênantste tv-moment van het jaar

  De sfeer zakte deze week onder het vriespunt in de studio van het Britse ‘Your Face or Mine’, een komische spelshow die kandidaten uitdaagt om te voorspellen hoe knap of lelijk mensen hen echt vinden. Deelnemer Junior werd tijdens het spel geconfronteerd met zijn vriendin nadat zijn ex plots kwam opdraven en beweerde dat er een ‘overlapping’ was tijdens hun relaties. De Britten hebben het fragment nu al gedoopt tot meest gênante tv-moment van het jaar.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"