Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © EPA

Nu al controverse: Johnny Depp krijgt oeuvreprijs op San Sebastian Film Fest

CelebritiesJohnny Depp (58) krijgt binnenkort de oeuvreprijs op het San Sebastian Film Fest. Een controversiële beslissing, gezien de acteur recent nog in opspraak kwam voor huiselijk geweld. Bijgevolg werd hij ontslagen door verschillende filmstudio’s. 

11 reacties

 • Lisa Carpentier

  2 maanden geleden
  En dik verdiend. Topacteur. Amber Heard is ook geen doetje, en hij mag zich toch verdedigen zeker.
 • Rudy Hendrickx

  2 maanden geleden
  acteurprestaties staan volledig los van privéleven...en die man is nu eenmaal en topacteur
 • George Verbeek

  2 maanden geleden
  Geweldig acteur, verschrikkelijk mens prive. Geld maakt corrupt, de meeste mensen verliezen hun balans en moraal kompas wanneer ze rijk worden.
 • Severine Degreef

  2 maanden geleden
  Dat huiselijk geweld is allang weerlegd. Amber is een venijnig madammeke dat veel te snel geloofd werd.
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  Waarom zou hij het niet mogen krijgen? Hij is een hele goede acteur. Wat er privé is gebeurd weet niemand echt. Hoop dat hij terug films gaat mogen maken in het schijnheilige VS.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?