Wat doen deze celebs met Valentijn?
Volledig scherm
Wat doen deze celebs met Valentijn? © HLN

Nog geen plannen voor Valentijn in lockdown? Laat je inspireren door deze celebs: “We huren een babysit in, ook al kunnen we nergens naartoe”

CelebritiesHoewel celebs zich doorgaans nogal graag uitsloven met Valentijn, moeten ook zij het door de wereldwijde pandemie met véél minder doen dit jaar. Op de filmset, in de auto of bij de mama: dit zijn de plannen van de rich & famous.

2 reacties

 • Emma Jacobs

  5 maanden geleden
  Meer mannen mogen een voorbeeld nemen aan Jamie Dornan en dat het hele jaar door.
 • dirk declercq

  5 maanden geleden
  Dank u maar geen celebs of influencers nodig om mijn leven een zinvolle invulling te geven. Probeer dat ook eens met jullie krant.
 1. Happy Galentine’s Day! Zo vier je volledig coronaproof de vriendschap tussen vrouwen

  Happy Galentine’s Day! Zo vier je volledig corona­proof de vriend­schap tussen vrouwen

  Valentijn? Vandaag, op 13 februari, is het Galentine’s Day. Een dag waarop we onze vriendinnen vieren, en dat is belangrijker dan ooit. Want in tijden van social distancing en bubbels voelt een ode aan de vriendschap tussen vrouwen als een heerlijk warm bad. “Gezamenlijke uitjes zitten er nu niet in. Dat brengt een gemis met zich mee. Reden te meer om je vriendinnen extra aandacht te geven”, zegt ook hoogleraar sociologie Beate Volker. Ze geeft originele tips voor een coronaproof girlsnight en vertelt hoe je verwaterde vriendschappen nieuw leven inblaast.