Nigeriaanse zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”

CelebritiesAsake (27), een populaire Nigeriaanse zanger, is dit weekend met ruim twee uur vertraging begonnen aan zijn optreden in het Britse Birmingham. Een vertraging waar de fans duidelijk niet mee gediend waren. Vooraleer de zanger eindelijk op het podium verschijnt, is er dan ook veel boegeroep te horen. Na enkele liedjes haalt Asake plots verschillende briefjes van 100 dollar (zo’n 95 euro) uit zijn broekzak en begint die uit te delen. “Een manier om zich te excuseren na zijn vertraging”, aldus de fans.

 1. “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres
  Muziek

  “Adele reageerde niet sportief op winst van Harry Styles op Grammy’s”: Lizzo toont échte reactie van zangeres

  Mensen op sociale media waren niet gediend met de onsportieve reactie van Adele (34) op de winst van Harry Styles (28). De zanger won een Grammy voor ‘Album van het Jaar’, maar volgens fans was Adele het duidelijk niet eens met deze keuze. In een video gemaakt uit de zaal zie je de aanwezigen rechtstaan en applaudisseren voor Styles, maar Adele blijft rustig zitten. Zangeres Lizzo (34) maakt nu komaf met de roddels. Ze ontkracht het gerucht met behulp van een TikTok-video. Ze filmde hoe Harry na zijn winst het podium opklom. Op de achtergrond hoor je Adele samen met Lizzo roepen en zingen voor de winnaar. Alles lijkt dus nog koek en ei tussen de supersterren.
 1. “Plots trok die tv-producer al zijn kleren uit”: het straffe verhaal van Linda Ronstadt, die scoort dankzij ‘The Last of Us’
  PREMIUM
  Celebrities

  “Plots trok die tv-producer al zijn kleren uit”: het straffe verhaal van Linda Ronstadt, die scoort dankzij ‘The Last of Us’

  Dankzij de populaire tv-reeks ‘The Last of Us’ is het nummer ‘Long Long Time’ van zangeres Linda Ronstadt (76) uit 1970 aan een tweede leven begonnen. Linda wie, vraagt u zich misschien af. Wel, Linda Ronstadt, een van de grootste muzikale sterren uit de jaren zeventig. Een vrouw die van dichtbij de Manson-moorden meemaakte, relaties had met Mick Jagger en George Lucas en regelmatig geconfronteerd werd met seksisme. “Ik had geluk dat ik die avond niet thuis was, of ze waren ook achter mij aangekomen.”