Kim Kardashian en haar halfzus Kylie Jenner
Volledig scherm
Kim Kardashian en haar halfzus Kylie Jenner © Photo News

Nieuwe theorie zet Kardashian-wereld op zijn kop: was Kylie Jenner al die tijd de draagmoeder van Kim?

CelebritiesEen vreemde nieuwe theorie over de familie Kardashian stak dit weekend de kop op. Fans van de familie zijn er plots van overtuigd dat Kylie, waarover de zwangerschapsgeruchten al maanden in de rondte vliegen, al die tijd al de draagmoeder van haar halfzus Kim was. 

1 reactie

 • Anneke Braem

  5 jaar geleden
  Zou toch mooi zijn als zussen dat voor elkaar kunnen en willen doen
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”
  Celebrities

  Orlando Bloom ontmoet president Zelensky in Oekraïne: “Vreselijk om angst in ogen van kinderen te zien”

  Orlando Bloom reisde het afgelopen weekend naar Oekraïne en had er een ontmoeting met president Volodymr Zelensky. De ‘Pirates of the Caribbean’-acteur is in het door oorlog geteisterde land als ‘Goodwill ambassador’ van UNICEF om hulp op te zetten voor weeskinderen. Hij haalde de loftrompet boven voor Zelensky: “Het is bijzonder om te zien hoe jij dit land en de bevolking staande houdt.” Bloom is zwaar onder de indruk van zijn ontmoetingen met kinderen die de oorlog moeten doorstaan: “Het is vreselijk om zoveel angst in hun ogen te zien. De kracht van het Oekraïens volk is indrukwekkend.” De acteur stak de president nog een hart onder de riem met een boodschap die hij van zijn moeder moest doorgeven: “Het verlies van de oorlog zou het verlies van hoop zijn. Je móet dit winnen.”
 3. Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleister voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Botanic Sanctuary Antwerp nieuwe trekpleis­ter voor celebs: “Zulke hotels bestaan net om veel geld op te doen”

  De muren zijn geverfd met rode wijn van 300 euro per fles, de duurste suite kost 5.030 euro per nacht en het kreeg zelfs een eigen realityreeks, ‘Achter de sterren’: Botanic Sanctuary in Antwerpen is niet zomaar een chique hotel. Het is het neusje van de - door een sterrenchef gebakken - zalm. Terwijl het nog maar een goed jaar open is, vinden de allergrootste wereldsterren hun weg al naar het luxueuze vijfsterrenhotel. Zo ook Jason Statham, die er deze week overnachtte. Wat maakt dat Botanic Sanctuary de place to be is voor beroemdheden en waar positioneer je je best om ze te spotten? “Dom Pérignon per glas bestellen doe je alleen hier.”
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.