Fabrizio en Pommeline
Volledig scherm
PREMIUM
Fabrizio en Pommeline © Dieter Bacquaert

Nieuwe ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio is de baas van Pommeline: "We hebben allebei al heel wat vreselijke dingen gelezen over onszelf"

Celebrities‘Ik zeg u: de mensen zullen hun vooroordelen over mij deftig mogen bijstellen!’ Aan het woord is tattoo-artiest Fabrizio (25), één van de verleiders die u vanaf 1 februari aan het werk kan zien in ‘Temptation Island’. De nieuwe bad boy wordt hij nu al genoemd. Maar daar is Fabrizio, net als z’n werkneemster Pommeline, het niet mee eens.

0 reacties

 1. Oscarwinnares Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt
  PREMIUM
  Celebrities
  4

  Oscarwinna­res Gwyneth Paltrow verkoopt ‘de geur van haar orgasme’, maar lijkt zelf verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt

  Gwyneth Paltrow (50) staat momenteel voor de rechter wegens vluchtmisdrijf na een skiongeval, amper een week nadat ze in opspraak kwam voor haar ongezonde dieet. De eens zo gevierde actrice staat steeds vaker bekend om haar bizarre praktijken. Van ontploffende vaginakaarsen en een promostunt met peperdure luiers, tot het verspreiden van ronduit gevaarlijke pseudowetenschap. De Oscarwinnares choqueert met sekskits van 4.000 euro en ‘de geur van orgasmes’, maar is verder dan ooit verwijderd van haar hoogtepunt.
 1. Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo
  Celebrities

  Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo

  De grote entree van CeeLo Green (47) ging niet zoals hij had verwacht. De zanger reed met een paard het herdenkingsfeest van de overleden rapper Shawty Lo in Atlanta binnen. De zaal was onder de indruk en het beest ook, want het werd heel nerveus. Het paard werd plots wild, waardoor het samen met de artiest tegen de grond ging. De aanwezigen konden hun lach alvast niet inhouden. “CeeLo Green van een paard zien vallen, was het grappigste dat ik ooit heb mogen zien.”