Emma Watson
Volledig scherm
Emma Watson © Photo News

Nieuwe haartrend recht uit Hollywood: de mini-frou

Een extreem korte frou tot ver boven je wenkbrauwen. Wie durft deze nieuwe haartrend aan? In Hollywood maken actrices Emma Watson en Emma Roberts alvast een statement met hun gewaagde pony.

11 reacties

 • Nadi Dima

  5 jaar geleden
  Vind bij tine mooi staan die look.
 • SAM Bedfort

  5 jaar geleden
  Echt niet mooi.
 • Patrick Jonkers

  5 jaar geleden
  Toch veel mooier dan die opgeschoren koppen....
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Nieuwe trend ? Dat is gewoon een retrokapsel van de jaren twintig en dertig! Of klasseer het onder klassiek en dus tijdloos kapsel. In die jaren stillekens was het inderdaad een nieuwe trend.
 • marie-claire de bosscher

  5 jaar geleden
  toen ik kind was, zo'n 45 jaar geleden, droeg iedereen zijn frou frou op die manier, alles komt terug in de mode.
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.