Marilyn Manson.
Volledig scherm
Marilyn Manson. © AFP

Nieuwe gruwelgetuigenissen doen Marilyn Manson dieper vallen: “Hij had een verkrachtingskamer in zijn huis”

CelebritiesHet schandaal dat rond Marilyn Manson (52) is ontstaan, neemt alsmaar grotere proporties aan. Inmiddels traden al vijf (bekende) vrouwen naar voren als slachtoffer van de excentrieke muzikant, die met zijn gruweldaden als een seksueel roofdier wordt omschreven. De details uit de getuigenissen van de vrouwen spreken ook voor zich. Van drogeren met grote hoeveelheden drugs en alcohol tot het uithongeren van partners en de ‘verkrachtingskamer’ in zijn huis: Marilyn Manson was bereid om heel wat grenzen te overschrijden om zijn fantasieën te bevredigen. 

16 reacties

 • Jan Jets

  7 maanden geleden
  Dus ze wist hier al van sinds haar tienerjaren ? en nooit melding van gemaakt ? ha juist, toen was ze nog niet beroemd ...
 • Emma Jacobs

  7 maanden geleden
  Wie geen begrip kan opbrengen voor de slachtoffers, mag zijn beide handjes kussen want die is nog nooit in aanraking gekomen met een manipulatief persoon. Het is niet dat hij bij de eerste ontmoeting die vrouwen vastbond en bewerkte met een zweep hé... Manipulatie is een vies mentaal spelletje dat zeer onopvallend begint. En als je uiteindelijk in iemands greep zit, dan is weggaan echt niet zo simpel. Zeker als er ook nog eens drugs en slaapdeprivatie aan te pas komen.
 • Korrie Bee

  7 maanden geleden
  1) Managers zijn alleen maar bij iemand voor de poen. Zodra de kip geen goude eieren meer legt zijn ze weg. Dat heeft niets met schuldig of onschuldig te maken. 2) als je Marilyn Manson bekijkt dan weet je dat het een donker persoon is. Dat geeft hem niet het recht om mensen te misbruiken maar je kunt ook je vrienden of je partner verstandiger kiezen. 3) in Amerika kun je ook geld krijgen door iemand onterecht te beschuldigen. 4) je bent onschuldig totdat de rechter je veroordeeld heeft.
 • Johanna Ruiter

  7 maanden geleden
  Ik ken de man niet en ben ook geen fan maar ik las afgelopen week zijn levens verhaal en dan is het niet zo gek dat je zo ontspoort. Zelf jarenlang misbruikt door een buurman, een dronken moeder en een vader die hem mishandelde. En een opa die een kelder vol rariteiten had en dat combineerde met bizarre seks.
 • chris krik

  7 maanden geleden
  Ik begrijp de commotie niet? Al deze vrouwen zijn met medeweten in zijn verhaal gestapt. Nog voor zij in een relatie met hem stapten wisten ze dat hij zichzelf beschrijft als ‘prins van het donker’. Als SM niet je ding is, dan zoek je het toch niet op? Altijd makkelijk roepen achteraf. Maar roepen op het moment zelf niet, want eerst verder in eigen carrière geraken. #metoo
 1. Prijzen voor Olivia Rodrigo, gekke outfits en een verrassende verschijning: alles wat je moet weten over de VMA’s
  Muziek
  1

  Prijzen voor Olivia Rodrigo, gekke outfits en een verrassen­de verschij­ning: alles wat je moet weten over de VMA’s

  Vannacht vonden de MTV Video Music Awards plaats in de VS. De nacht van het jaar voor artiesten die al een graag uitpakken met een spectaculaire videoclip. Lil Nas X ging met de hoofdprijs aan de haal, Olivia Rodrigo werd ‘Beste Nieuwkomer’ en Madonna kwam de party crashen. Van de optredens tot de looks op de rode loper: dit is alles wat je moet weten over de VMA’s.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène
  Celebrities

  Daniel Craig hield emotionele afscheids­speech na het filmen van de laatste James Bond-scè­ne

  James Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.
 2. Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Na satanisti­sche sekte, zelfvermin­king en beschuldi­gin­gen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

  Hij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?