Marilyn Manson.
Volledig scherm
Marilyn Manson. © AFP

Nieuwe gruwelgetuigenissen doen Marilyn Manson dieper vallen: “Hij had een verkrachtingskamer in zijn huis”

CelebritiesHet schandaal dat rond Marilyn Manson (52) is ontstaan, neemt alsmaar grotere proporties aan. Inmiddels traden al vijf (bekende) vrouwen naar voren als slachtoffer van de excentrieke muzikant, die met zijn gruweldaden als een seksueel roofdier wordt omschreven. De details uit de getuigenissen van de vrouwen spreken ook voor zich. Van drogeren met grote hoeveelheden drugs en alcohol tot het uithongeren van partners en de ‘verkrachtingskamer’ in zijn huis: Marilyn Manson was bereid om heel wat grenzen te overschrijden om zijn fantasieën te bevredigen. 

16 reacties

 • Jan Jets

  2 jaar geleden
  Dus ze wist hier al van sinds haar tienerjaren ? en nooit melding van gemaakt ? ha juist, toen was ze nog niet beroemd ...
 • Emma Jacobs

  2 jaar geleden
  Wie geen begrip kan opbrengen voor de slachtoffers, mag zijn beide handjes kussen want die is nog nooit in aanraking gekomen met een manipulatief persoon. Het is niet dat hij bij de eerste ontmoeting die vrouwen vastbond en bewerkte met een zweep hé... Manipulatie is een vies mentaal spelletje dat zeer onopvallend begint. En als je uiteindelijk in iemands greep zit, dan is weggaan echt niet zo simpel. Zeker als er ook nog eens drugs en slaapdeprivatie aan te pas komen.
 • Korrie Bee

  2 jaar geleden
  1) Managers zijn alleen maar bij iemand voor de poen. Zodra de kip geen goude eieren meer legt zijn ze weg. Dat heeft niets met schuldig of onschuldig te maken. 2) als je Marilyn Manson bekijkt dan weet je dat het een donker persoon is. Dat geeft hem niet het recht om mensen te misbruiken maar je kunt ook je vrienden of je partner verstandiger kiezen. 3) in Amerika kun je ook geld krijgen door iemand onterecht te beschuldigen. 4) je bent onschuldig totdat de rechter je veroordeeld heeft.
 • Johanna Ruiter

  2 jaar geleden
  Ik ken de man niet en ben ook geen fan maar ik las afgelopen week zijn levens verhaal en dan is het niet zo gek dat je zo ontspoort. Zelf jarenlang misbruikt door een buurman, een dronken moeder en een vader die hem mishandelde. En een opa die een kelder vol rariteiten had en dat combineerde met bizarre seks.
 • chris krik

  2 jaar geleden
  Ik begrijp de commotie niet? Al deze vrouwen zijn met medeweten in zijn verhaal gestapt. Nog voor zij in een relatie met hem stapten wisten ze dat hij zichzelf beschrijft als ‘prins van het donker’. Als SM niet je ding is, dan zoek je het toch niet op? Altijd makkelijk roepen achteraf. Maar roepen op het moment zelf niet, want eerst verder in eigen carrière geraken. #metoo
 1. Na satanistische sekte, zelfverminking en beschuldigingen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Na satanisti­sche sekte, zelfvermin­king en beschuldi­gin­gen van misbruik: “We hebben het gedrag van Marilyn Manson jarenlang verzwegen”

  Hij sneed zichzelf op het podium, wreef z’n kruis over het hoofd van een bewakingsagent en rookte menselijke botten op in een hotelkamer. Marilyn Manson (52) heeft tijdens optredens en interviews de controverse nooit geschuwd. Maar de recente beschuldigingen van misbruik door onder andere ex-verloofde Evan Rachel Wood (33) zijn van een heel ander kaliber. “Jarenlang heeft hij me gruwelijk mishandeld”, schrijft ze, en ze is niet alleen. Volgens sommigen werd in Hollywood jarenlang een oogje dichtgeknepen voor zijn gedrag. Betekent dit de doodsteek voor de carrière van de excentrieke zanger?
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”
  Celebrities

  Sam Smith onder vuur wegens opvallende outfits: “Als die slank en hetero was, zouden ze hun toejuichen”

  De Britse superster Sam Smith (30) - die in mei 2019 uitkwam als non-binair - bracht vrijdag een muziekvideo uit voor hun hitsingle ‘I’m not here te make friends’. Daarin zijn heel wat weelderige kostuums te zien, waaronder een roze bontjas, een crèmekleurig korset en fonkelende handschoenen met bijpassende tepelbedekkingen. En daarover krijgt de artiest nu bakken kritiek via sociale media. Al wordt dat wel tegengesproken door de fans van de ster.