Nieuwe beelden tonen snelheid waarmee Anne Heche reed voor fatale crash

CelebritiesNieuwe beelden tonen hoe snel actrice Anne Heche (53) reed, vlak voor haar fatale crash. Ook de knal is te horen in de video. De actrice reed onder invloed van cocaïne met een snelheid van 140km/u per uur door een woonwijk in Los Angeles. Ze zal het ongeval volgens haar woordvoerder “waarschijnlijk niet overleven”.

 1. Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”
  CELEBRITIES

  Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

  Anne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.
 2. ‘Grey’s Anatomy’-actrice Kate Walsh verklapt trouwplannen: “Mijn verloofde komt net de kamer binnen”
  Play
  Celebrities

  ‘Grey’s Anatomy’-actrice Kate Walsh verklapt trouwplan­nen: “Mijn verloofde komt net de kamer binnen”

  Actrice Kate Walsh (54) verklapte dat ze verloofd is met haar partner Andrew Nixon. De actrice deed een Instagramlive met Amy Brenneman (58). Wanneer Andrew de kamer binnenkwam, sprak zij hem aan als ‘haar verloofde’. De ‘Grey’s Anatomy’-ster houdt normaal gezien haar liefdesleven erg privé. De twee zouden elkaar hebben leren kennen op een cruise, voor de start van de pandemie. “Ik heb net onze verloving bekendgemaakt”, lichtte ze hem in.
 1. Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottingen: “Je bent een pestkop én een grap”
  Celebrities

  Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottin­gen: “Je bent een pestkop én een grap”

  De ‘White Lives Matter’-stunt van Kanye ‘Ye’ West (45) viel bij heel wat mensen in slechte aarde, alsook bij modestyliste Gabriella Karefa-Johnson. Zij uitte haar mening op Instagram en daar was Ye niet mee gediend. Hij maakte meteen spottende opmerkingen, met alle gevolgen van dien. Topmodel Gigi Hadid (27) springt voor haar in de bres en zet de rapper op zijn plek. “Je zou willen dat je een percentage van haar intelligentie had”, klinkt het.